Infància, Adolescència i Joventut

Introducció

CANDIDATURA DE BELLREGUARD A CIUTAT AMIGA DE LA INFÀNCIA D’UNICEF

Bellreguard es troba a l’última fase de tramitació de la candidatura per a ser reconeguts com a “Ciutat Amiga de la Infància” d’Unicef. Un segell de reconeixement que refermarà, més si és possible, el compromís de Bellreguard amb la infància i l’adolescència i el seu benestar al poble.

Per a la consecució d’aquest reconeixement, d’una banda, s’ha realitzat un diagnòstic exhaustiu de la població de 0 a 30 anys per fer-ne una anàlisi de la realitat d’aquests col·lectius amb l’objectiu de propiciar una reflexió al voltant de les actuacions que s’han realitzat i es realitzen vinculades als infants, adolescents i joves, tenint en compte els serveis prestats i els recursos emprats, i treballar segons les perspectives de futur resultants.

De l’altra, es redacta el I Pla Local d’Infància, Adolescència i Joventut de Bellreguard el qual descriu les línies estratègiques que es concreten en accions a seguir per les diferents àrees municipals que tenen relació amb la infància, l’adolescència i la joventut. Una eina fonamental que permet ordenar i definir les prioritats estratègiques i actuacions municipals en matèria d’infància, adolescència i joventut; a partir del treball transversal de les diferents àrees municipals i la participació dels demés agents implicats, inclosos els mateixos infants, adolescents i joves de Bellreguard.

En definitiva, documents que donen a conèixer la situació de la infància, l’adolescència i la joventut de Bellreguard i, així, definir-ne una mirada compartida i una estratègia comuna per als propers anys.

Diagnòstic d'Infància, Adolescència i Joventut de Bellreguard

Pla Local d'Infància, Adolescència i Joventut de Bellreguard

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar