Localització
Bellreguard esta situada en la provincia de València, a 75 km al Sud de la ciutat de València i a 3 km de Gandia. Bellreguard está dins de la comarca de la Safor.

Com arribar

Autobussos: durant tot l’any hi ha un servei d’autobussos entre Gandia i Bellreguard; a més, Bellreguard esta comunicada amb els pobles dels voltant amb servei d’autobussos diari.
Durant la temporada d’estiu hi ha un servei d’autobussos Autores amb linies diaries Madrid- Bellreguard.

Carretera: la carretera N-332 passa pel municipi de Bellreguard. A més, prop de la ciutat estan les eixides de l’autopista A-7 d’Oliva i de Xeresa.

Localitats més properes:

Palmera a 1,05 km

Rafelcofer a 1,49 km

Alqueria de la Comtessa a 1,41 km

Miramar a 2,12 km

Beniarjo 2,53 Km

Real de Gandía 2,70 km

Daimús a 2,75 km

Beniflà a 2,86 km

Trens: l’estació més pròxima a Bellreguard és la que està situada en Gandia situada a 3,03km. Ofereix una linia continua de trens Valencia-Gandia.

Renfe Gandia:

962 877 788

Avió: aeroport es troba en Manisses, a 8 km a l’oest de la ciutat de València. L’accés a d’ell es pot realitzar amb autobús i amb metro. Després des de València a Gandia amb tren, i amb autobus fins a Bellreguard.

Al navegar en el sitio web, tú estás aceptando el uso de las cookies. más información

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar