La platja

Es tracta d’una platja d’arena fina i d’aigües netes, amb 800 metres de costa. Situada al sud de la provincia de València, al centre de la Comunitat Valenciana. La platja de Bellreguard està situada dins de la comarca de la Safor, exactament a 5 quilòmetres de  Gandia. La nostra platja compta amb uns serveis equiparables als de les grans platges, però amb la calidesa i proximitat que ofereix una població menuda.

Serveis a la platja

Accesibilitat

La platja disposa de rampes i passarel·les per a facilitar l’accés a persones amb mobilitat reduïda, a mes durant els mesos d’estiu la platja desposa d’un servei com es el bany per a persones amb dificultats per a prendre el bany per elles mateixes.

Qualificació de l’oferta

La platja de Bellreguard ha sigut guardona amb la bandera Blava durant cinc any consecutius, aquesta distinció s’otorga a les platges que treballen per aconseguir un entorn més net i més sostenible.

A més la platja de Bellreguard ha obtingut durant quatre anys consecutius la Q turística de qualitat turística, es tracta d’un guardó que qualifica tots els aspectes del destí, des de la qualitat de l’arena, l’aigua de la mar fins els serveis que ofereix la platja (com parcs infantils, oficina de turisme, instal•lacions, etc).

D’altra banda, la  Direcció General de Qualitat Ambiental de la Generalitat Valenciana ens ha atorgat al llarg de totes les setmanes d’estiu des de l’any 2004, la qualificació de cinc parasols, la màxima que es pot obtindre, per la qualitat de l’aigua, la neteja de l’arena, la neteja dels espais al voltant de la platja i els serveis oferits als usuaris.

Socorrisme i l’atenció sanitària

La Creu Roja s’ocupa dels serveis de socorrisme de la zona de bany al llarg de tota la temporada d’estiu; tenint en compte tots els perills que poden hi haure a l’hora de prendre el bany; es tracta de professionals escollits a través de proves previes abans d’estar  cara al públic.

La platja compta amb un consultori medic, obert els mesos d’estiu per a tots els estiuejants de la platja de Bellreguard, per que no hagen que desplaçar-se al poble.

A Bellreguard, el Centre de Salut atén les urgències sanitàries durant les  24 h del dia tot l’any.

 

Animació esportiva

Bellreguard compta amb instal·lacions públiques per a la pràctica de qualsevol tipus d’esport: futbol, basquet, tennis, frontó, natació, volei, petanca, surf. En la platja durant els mesos d’estiu, en la zona de l’arena s’ofereixen diàriament sessions de gimnàstica de manteniment per a tot tipus de públic, així com classes de batuka tres vegades per setmana.

D’altra banda a la platja també durant l’estiu hi han tornejos de volei, futbol, basquet, així com concursos d’escacs. Una extensa xarxa de camins rurals permet al visitant recórrer, a peu o amb bicicleta, tota la comarca, amb la companyia agradable de les típiques plantacions de tarongers.

El carril bici que discorre pel traçat de l’antiga línia férria i que connecta Gandia amb Oliva i travessa el cor del terme de Bellreguard, a escassos metres del casc urbà.

Informació turística

L’Oficina d’Informació Turística ofereix tot tipus d’informació sobre la població de Bellreguard, sobre les poblacions de la comarca de la Safor i sobre altres comarques de la província de València, Castelló i Alacant.
L’Oficina està situada en primera línia de la platja de Bellreguard, en el passeig marítim

Els voltants

El visitant podrà completar la seua visita a la platja de Bellreguard descobrint monuments i paratges de gran bellesa, tan sols a uns quilòmetres de Bellreguard podran gaudir de monuments com el Palau dels Borja a Gandia, el Monestir de Sant Jeroni a Alfauir, el Monestir de Santa Maria a Simat de la Valldigna; paratges naturals com les dunes a la Platja de Gandia, la Marjal Pego-Oliva, la muntanya Montduver, etc.

 

Autor de la foto: Juan José Todolí

Al navegar en el sitio web, tú estás aceptando el uso de las cookies. más información

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar