Des de hui i cada divendres de 10 a 14 hores i de 16 a 18 hores, veïnes i veïns podran dipositar els residus no orgànics. A més de comoditat, suposa un estalvi directe en la taxa per transport i tractament dels ciutadans que l’usen, així com en els costos per la recollida.

 

M*rd* advertix que no recollir immediatament les deposicions en la via pública pot eixir molt car, i és que la normativa preveu sancions de fins a 600 euros. El centenar de cartells que es distribuiran pel poble se sumen als bans emesos durant 10 dies i la campanya informativa de la Policia Local que sols multava els reincidents.

 

Dimarts i dijous a partir de les 17:30, Àlex Ruiz atén personalment queixes, consultes i suggeriments. Per tal d’organitzar l’agenda i donar cabuda a totes les persones, cal sol·licitar l’entrevista al registre d’entrada o en el correu electrònic alcaldia@bellreguard.net.

 

El tercer trimestre de 2015, quan acabava de començar la legislatura, Bellreguard va tardar una mitjana de 123 dies en pagar els proveïdors. En l’últim trimestre de 2017, l’última dada disponible, ho feia en 22 dies, la més ràpida des que en 2017 el PMP va entrar en números negatius.

 

Des de novembre, la biblioteca municipal de Bellreguard oferix una taula amb propostes per a totes les edats que qüestionen els rols tradicionals. Es poden trobar des de clàssics infantils com Hansel i Gretel a còmics de Mafalda, a més d’obres de Roald Dahl o Gemma Lienas.

 

El CCN-CERT li ha atorgat una 9 sobre 10. Bellreguard lidera també GOAL-RD, un projecte conjunt d’administració electrònica de codi obert en col·laboració amb els ajuntaments de Canals i Rotglà i Corberà.


 

Període de pagament voluntari del 5 de febrer al 17 d'abril en el Santander, Bankia, CaixaBank i Cajamar.

 

L’exposició, que s’inaugura divendres a les 20 hores on romandrà fins al 4 de març, presenta vint retrats quotidians a l’oli i dos en grafit de gent anònima, però també coneguda. Molió va inaugurar a finals de 2015 i al mateix espai l’exposició “Arrels de vaqueta” al voltant de la pilota valenciana. Tant l'artista de Bellreguard com Paula Esplà són graduats en Belles Arts i màster en Projectes i Investigació en Art per la universitat Miguel Hernandez d´Elx.

bellreguard inclusiu tot any

 Canal Picassa BellreguardCanal Picassa Bellreguard

 

 

aplicacio amix bellreguard

 

 ple en directe

    Atenció al públic

Atenció telefònicaAtenció telefònica

  96 281 55 11

  * Ext. departments


Atenció presencialAtenció presencial

  Oficines i departaments


   Fax: 96 281 62 18

 ajuntament@bellreguard.net

Telèfons d'interèsTelèfons d'interès

null null // ]]>