La qui va ser primera dona regidora del poble durant la II República i germana de Fernando Seguí, deportat i assassinat al camp nazi de Gusen-Mauthausen, va ser desterrada i empresonada pel bàndol colpista durant la Guerra Civil espanyola.

 

El cantautor i guitarrista Quico Pi de la Serrà actuarà el 22 de febrer a la Casa de Cultura, en el primer dels tres concerts previstos enguany al poble.

 

 La instal·lació, amb una inversió de 9.218 euros més IVA, està ja operativa en la avinguda de la Mar.

 

Les obres, amb una inversió de 108.344 euros aportats per l’Ivace i l’Ajuntament, finalitzaran en qüestió de dies i obrin la porta a que les empreses del poble puguen incorporar-se a les xarxes de comunicació d’alta velocitat.

 

El govern municipal (PSPV-Compromís) aprova els comptes anuals per a l’any vinent, amb el vot en contra del PP.

 

La iniciativa, amb motiu del Dia Universal dels Drets dels Infants, inclou el proper dissabte activitats lúdiques i reivindicatives, així com la constitució del Consell de Xiquetes i Xiquets.

 

 

A partir del dia 1 de desembre i durant tot el mes la Policia Local de Bellreguard durà a terme una campanya especial de trànsit sobre dos aspectes. Un, control del cinturó de seguretat i la documentació del vehicle. I dos, sistemes de retenció infantil.

 

 

 La iniciativa, organitzada per Teixint Vincles en col·laboració amb la Regidoria de Participació Ciutadana, inclou xarrades i tallers durant tot el dissabte 16 de novembre.

 

L’ajuda permet cobrir el 100% del cost de la implementació del programa, que permetrà homogeneïtzar el valencià utilitzat per la institució, així com traduir i corregir tota la documentació administrativa.

 

 

El pla, amb la col·laboració i finançament de la Diputació de València, busca millorar la qualitat de vida i promoure el desenvolupament integral.

 

 Les instal·lacionsl s'obrin el divendres 21 de juny i els dies 21, 22 i 23 de juny l'entrada serà gratuïta.

 

 

Els 11 regidors per a la legislatura 2019-2023 prenen posessió del seu càrrec i trien Àlex Ruiz com a alcalde.

 

Els regidors electes de l'Ajuntament de Bellreguard es reuneixen aquest dissabte 15 de juny, a partir de les 12 del migdia, en la sessió extraordinària del ple municipal que constituirà la nova corporació per a la legislatura 2019-2023..

 

El dijous dia 13 de juny de 2019 ha eixit la convocatòria d'ajudes econòmiques destinades a l'escolarització en els centres autoritzats d'Educació Infantil i escoles infantils municipals de primer cicle de la Comunitat Valenciana per al curs escolar 2019-2020.

 

 Obres de reparació en el pou Marjals obliguen a tallar el subministrament aquest dijous 6 de juny, entre les 10 i les 12 hores.

 

L'Ajuntament de Bellreguard ha obert el periode de pagament voluntari de l'Impost de Bens Immobles Urbans (IBI urbà), la taxa de recoolida de fem de la platja i la taxa de guals permanents corresponents a l'exercici d'aquest anys, en atenció a allò disposat en la Llei General Tributària i per al cas d'aquelles persones que no tinguen domiciliats aquests tributs. El termini per a fer efectiu el pagament acaba el 14 d'agost.

 

L’Ajuntament dóna una passa més en la modernització de la flota de vehicles, apostant per models d’estalvi energètic i respecte al medi ambient.

 

El poble de Bellreguard ja té, oficialment, escut, una vegada que la proposta de disseny elaborada a partir del dictamen del Consell Tècnic d'Heràldica i Vexilol·logia ha superat tots els procediments per a la seua aprovació, tant en l'àmbit municipal com en l'autonòmic.

 

L'any 2018 es va tancar amb una mitjana de 14 dies des del registre de les factures, front als 123 amb els quals es va encetar la legislatura.

 

 Els agents municipals van dur a terme més de 5.000 intevencions durant l’any 2018. La incorporació d’un cotxe patrulla i dues motos ‘scooter’ s’afegeix a la nova central policial, els nous uniformes i els jupetins anti-bala adquirits per l’Ajuntament durant els darrers mesos.

 

L’intens treball dut a terme per la comissió municipal impulsada des de la Regidoria de Participació anima als seus membres a constituir-se en associació. El municipi compta ja amb les noves casetes per a animals construïdes per l’Ajuntament.

 

 

 La Corporació Municipal es reuneix a partir de les 20 hores d'aquest dimecres 16 de gener. Entra i consulta l'ordre del dia.

 

Les obres per a la substitució de les lluminàries per altres de tipus LED ja han començat i permetran reduir el consum actual a una quarta part.

 

L’increment previst en els ingressos permet augmentar partides socials i de millora de la qualitat de vida de les persones, així com les subvencions a les associacions.

 

Cada darrer diumenge de mes es projectarà una pel·lícula, atenent una petició del Consell de Xiquetes i Xiquets.

 

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Bellreguard ha aprovat el calendari fiscal per a l'exercici de 2020, que estableix els periodes de pagament dels diferents impostos i taxes municipals, amb l'objectiu d'ajustar-los a les necessitats de tresoreria i en atenció a l'especial situació en què es troben gran nombre de famílies davant les dificultats econòmiques actuals.

 

L'Ajuntament obre el període per al pagament voluntari del servei d'aigua potable corresponent al tercer trimestre de l'any 2019, tal i com estableix la Llei General Tributària. El termini per a fer efectiu el pagament és el comprès entre el 25 de novembre del 2019 i el 27 de gener del 2020.

 

La proposta de modificació de l’ordenança contempla una baixada generalitzada del preu en les habitatges del poble, mentre els de la platja augmentaran un 1,8% en el cas dels consums mitjans.

 

 

 

 L'Ajuntament ha dut a terme la Campanya de Salut Pública amb la col·laboració de la Diputació de València.

 

El periode de cobrament en voluntària finalitza el 12 de novembre.

 

L’Ajuntament ha aprofitat l’estiu per a canviar tots els finestrals de l’edifici antic del col·legi, a més d’altres actuacions menors. En breu començaran també treballs de millora en l’Escoleta Municipal, amb una inversió de 38.000 euros.

 

 

 L'Ajuntament de Bellreguard obri el periode de cobrament del servei d'aigua potable corresponent al segon trimestre de l'any 2019. El termini per al pagament voluntari del rebut és el comprès entre el 16 de setembre i el 19 de novembre.

 

Un taller de llenguatge no sexista per als treballadors municipal, formació per a la Policia Local en l’atenció a les víctimes, la instal·lació d’un Punt Violeta durant les Festes del Poble o contacontes per al públic infantil són algunes de les accions que es posen en marxa al setembre.

 

Una campanya informativa, amb un tríptic amb recomanacions i cartells en els edificis públics, busca conscienciar als bellreguardins per a que col·laboren en eliminar els focus de cria evitant acumulacions d’aigua.

 

El primer va adreçat a la contractació de persones joves, i el segon a realitzar pràctiques aquest estiu en diferents serveis municipals.

 

 L'Ajuntament ha obert el periode voluntari per al pagament del servei d'aigua potable corresponent al primer trimestre de 2019, amb el 8 de juliol com a data d'inici i fins a l'11 de setembre.

 

L’IES Joan Fuster ha contribuït decisivament a la distinció, per la seua intensa col·laboració amb el Consistori en el desenvolupament d’accions durant tot el curs.

 

L’edició d’enguany ha estat la més participativa fins ara, amb un total de 159 possibles actuacions plantejades pels veïns i veïnes.

 

L’alumnat de l’institut presenta amb èxit el videoclip que posa fi al programa amb el qual ha treballat durant el curs alguns dels temes més populars del ‘reggaeton’, buidant les lletres de contingut sexista.

 

L'Ajuntament de Bellreguard ha obert el periode de pagament voluntari del servei d'aigua potable corresponent al quart trimestre de 2018, en atenció a allò disposat en la Llei General Tributària i per al cas d'aquelles persones que no tinguen domiciliats aquests tributs. El termini per a fer efectiu el pagament acaba el 6 de maig.

 

L'Ajuntament de Bellreguard ha obert, fins al dia 16 d'abril, el periode de pagament voluntari de l'impost de vehicles de tracció mecànica i de la taxa de recollida del fem, en atenció a allò disposat en la Llei General Tributària i per al cas d'aquelles persones que no tinguen domiciliats aquests tributs.

 

El Pla Municipal de Gestió, Informació i Tramitació ja es va instaurar amb bon resultat l’any passat per la Regidoria d’Urbanisme, i enguany avança la seua posada en marxa per a facilitar que les subvencions arriben a més famílies.

 

Amb el mateix propòsit es desenvolupen ara obres al passeig marítim de la platja, i en breu començaran altres dos projectes més.

 

 

L’Ajuntament, amb fons del programa de la Conselleria d’Educació, satisfà una vella reivindicació del centre, que s’havia quedat sense espai per guardar material.

 

 

El municipi és l’únic de la comarca que ha entrat en el programa europeu WiFi4EU, que permetrà a l’Ajuntament instal·lar punts de connexió d’almenys 30 mb front al màxim de 256k permés actualment.

 

L’Ajuntament convoca el primer de tres tallers, adreçat a xiquetes i xiquets de 10 a 12 anys, per a redactar un pla municipal que marque les accions i els objectius a complir.

 

 

L’Ajuntament assumeix el projecte per a impulsar les obres, amb un import de 818.000 euros, gràcies al pla Edificant de la Conselleria d’Educació.

 

L'Ajuntament ha aprovat el padró de l'aigua potable corresponent al tercer trimestre de 2018. Aquest 14 de desembre es fearà el càrrec dels rebuts, i el perìode voluntari de pagament està obert des del 5 de desembre fins al 5 de febrer de 2019.

  Bellreguard l'Oratge 

bellreguard inclusiu tot any

 

 ple en directe

 

Si voleu rebre notícies de l'Ajuntament a través del WhatsApp haveu d'enviar la paraula ALTA al 609 153 581 i, a més, donar-lo d'alta a la vostra agenda com a contacte. 


 

 L'equip de govern actualitza les indemnitzacions als edils pe a assistir als òrgans municipals i fixa una dedicació exclusiva per a l'Alcaldia i una parcial per al primer tinent d'alcalde.

 

La inversió ronda els 226.000 euros, dels quals l’Ajuntament de Bellreguard aportarà el 67,7% i el de Guardamar de la Safor el 32,3% restant.