El curs vinent, l’IES Joan Fuster convocarà un concurs de relats per la igualtat i un taller per a detectar micromasclismes i violència de gènere en cançons i canviar-los la lletra. Els regidors d’Igualtat, Salva Torres, i d’Educació, Jaume Borràs, es van reunir amb la directiva del centre per a detallar les propostes i calendaritzar-les.

 

L’agència de lectura de Bellreguard, que se situa en un local annex a la Casa de Cultura adquirit per l’Ajuntament, obrirà de 9 a 14 en juliol i de 11 a 13 i de 18 a 21 hores en agost. La Central de Policia Local compta 110 metres quadrats en la planta baixa de l’edifici multiusos de l’avinguda dels Esports, a banda del dipòsit de vehicles i l’aparcament annex.

Pagament de l'Impost Bens Immobles urbans 2018, la taxa recollida de fem de la platja 2018 i la taxa de guals permanents 2018. Fins al 14 d'agost.

 

 

Este mes s’han iniciat les obres que eliminaran barreres arquitectòniques, adaptaran els banys públics existents i adequaran l’aparcament a la normativa. La inversió, 48.393,6€ amb recursos propis, se suma a les efectuades en la reparació del mur i les millores en jardineria i il·luminació.

 

Els contractes amb Egevasa i Omnium havien vençut en 2009 i 2012 l’Ajuntament ha remunicipalitzat el servici. Durant els primers mesos de gestió es desenvoluparan una sèrie d’actuacions per a modernitzar la xarxa d’aigües i el servici.

 

Provinents de la Diputació i la Conselleria d’Economia, permetran actuar en centre escolars, vials, el trinquet o les lluminàries de la platja. Dilluns vinent s’iniciarà la selecció dels 13 joves menors de 30 anys a jornada completa durant un any de l’Avalem Joves.

 

S’ha mantingut la participació amb mig miler majors de 16 anys que han votat a què dedicaran els 36.500 euros de la partida dels pressupostos participatius. L’any passat, entre d’altres, es van posar 61 arbres i 17 papereres, es va realitzar la coberta de l’escoleta, un parc caní o la llar juvenil nocturna.

bellreguard inclusiu tot any

 Canal Picassa BellreguardCanal Picassa Bellreguard

 

 

aplicacio amix bellreguard

 

 ple en directe

    Atenció al públic

Atenció telefònicaAtenció telefònica

  96 281 55 11

  * Ext. departments


Atenció presencialAtenció presencial

  Oficines i departaments


   Fax: 96 281 62 18

 ajuntament@bellreguard.net

Telèfons d'interèsTelèfons d'interès

null null // ]]>