El municipi és l’únic de la comarca que ha entrat en el programa europeu WiFi4EU, que permetrà a l’Ajuntament instal·lar punts de connexió d’almenys 30 mb front al màxim de 256k permés actualment.

 

El programa 'Espavila't' arranca en l'IES Joan Fuster amb l'objectiu d'educar els estudiants en les dinàmiques participatives.

Suspeses les classes per l'alerta roja meteorològica

Davant la situació de Preemergència Nivell Roig decretat pel 112 Comunitat Valenciana per a hui i demà, l'Ajuntament ha decidit la SUSPENSIÓ DE LES CLASSES en tots els centres educatius de Bellreguard (Escoleta municipal, CEIP, IES i EPA) demà dilluns 19 de novembre. Recomanem estar atents a les informacions que es faciliten sols a través dels canals oficials de l'Ajuntament de Bellreguard.

Extremeu les precaucions i seguiu aquests consells:

  1. No utilitzeu els vehicles si no és estrictament necessari.
  2. Si heu de circular, feu-ho per carreteres principals. Eviteu camins rurals i secundaris.
  3. Eviteu les zones amb algun risc d’inundació.
  4. Informeu-vos de la situació només pels canals oficials de l’Ajuntament. Ací se vos informarà puntualment de les novetats i mesures que s'hagueren de prendre.

Per qualsevol incidència o urgència, telefoneu a la Policia Local (650 445 031) o al 112.

 

L'Ajuntament ha aprovat el padró de l'aigua potable corresponent al tercer trimestre de 2018. Aquest 14 de desembre es fearà el càrrec dels rebuts, i el perìode voluntari de pagament està obert des del 5 de desembre fins al 5 de febrer de 2019.

 

L’Ajuntament és el primer en adherir-se i aporta diners a la campanya que impulsa l’ONG Viviendas para los Sin Techo.

 

L’Ajuntament convoca el primer de tres tallers, adreçat a xiquetes i xiquets de 10 a 12 anys, per a redactar un pla municipal que marque les accions i els objectius a complir.

 

  Bellreguard l'Oratge 

 

bellreguard inclusiu tot any

 

 Canal Picassa BellreguardCanal Picassa Bellreguard

 

 

 ple en directe

null null // ]]>