La cursa nocturna entre les platges de Bellreguard i Miramar va destinar l’euro de cada inscripció de la categoria de menors al preventori infantil. Daniel López es va imposar en homes i Carmen Sala en dones; els millors locals van ser Óscar Lizcano i Clara Sifre.

Els/les interessats/des deuran de presentar en el registre general de l'Ajuntament i dins del termini de 10 dies hàbils comptats des de la publicació de la present convocatòria en el Butlletí Oficial de la província (21/6/2017), la sol·licitud de
participació.

 

Les sol·licituds es poden presentar en els Serveis Socials municipals, dilluns i dimecres de 9 a 14 hores des del 16 de juny fins el 20 de juliol.

 

El Pla igualtat inclusio i cohesió social de Bellreguard (ICSBe) dedica el mes de juny a la participació.

El període i l’ horari de cobrament en voluntària, serà del 8 de maig al 16 d'agost els dies laborables en horari de caixa de les entitats col·laboradores.

 

Dissabte es va celebrar una jornada de treball a Piles on se’ls va exposar l’esborrany perquè proposaren millores i expressaren la seua opinió. Els quatre representants de Bellreguard van proposar que els ajuntaments consulten la infància quan les polítiques els afecten.

 

Desconocida s’inaugurarà el dimarts 27 de juny i després s’hissarà la bandera de l’arc de Sant Martí i es llegirà el manifest. L’exposició de Juan José Todolí serà presentada per Fanny Pérez i romandrà a la Casa de Cultura fins al 9 de juliol.

 

Una dotzena d’estudiants de 13 i 14 anys combinaran les hores curriculars amb altres de formació pràctica en agricultura ecològica en una partida municipal. Era un dels objectius que el Pla igualtat inclusio i cohesio social de Bellreguard (ICSBe) s’havia marcat en matèria educativa.

 

En la consulta va participar quasi mig miler d’empadronats majors de 16 anys, el que suposa més del 12% del cens amb dret a vot. El procés d’elecció s’ha desenvolupat des del 23 de maig al 2 de juny entre les 10 propostes seleccionades pel Consell de Participació Ciutadana.

 

El primer passa de 600 a 700 euros, el segon de 250 a 300 i s’hi suma un premi per al millor artista local de 200, acumulable en cas de resultar guanyador d’algun dels dos primers. El termini de presentació de les obres, que s’exposaran del 10 al 31 de juliol a la Casa de la Cultura de Bellreguard, acaba el 29 de juny. Les bases, ací.

 Canal Picassa BellreguardCanal Picassa Bellreguard

 

 

 

aplicacio amix bellreguard

 

 ple en directe

    Atenció al públic

Atenció telefònicaAtenció telefònica

  96 281 55 11

  * Ext. departments


Atenció presencialAtenció presencial

  Oficines i departaments


   Fax: 96 281 62 18

 ajuntament@bellreguard.net

Telèfons d'interèsTelèfons d'interès

null null // ]]>