Bellreguard dóna més de 500 quilos d'aliments a Cáritas

Comentaris:

Cáritas Bellreguard ha aconseguit recaptar gràcies a la solidaritat dels veïns i veïnes del poble un total de 528 quilos de menjar en la campanya especial de Nadal. En concret han estat 50 d'oli, 160 d'arròs, 114 de llegums, 134 de pasta i 70 de llet, unes quantitats més que importants d'aliments de primera necessitat que serviran a l'entitat per a ajudar a les persones amb menys recursos del municipi.
 
La campanya ha estat tot un èxit, tant d'organització com de participació, ja que ha comptat amb la col·laboració de multitud de veïns que s'han bolcat en les activitats que s'han realitzat amb la col·laboració de l'Ajuntament, de l'Associació de Dones, dels Joves i de la Parròquia de Bellreguard en els últims mesos.
 
Però, la campanya de Cáritas Bellreguard no ha finalitzat amb els actes de Nadal, si no que continua tot l'any amb la recollida de menjar i roba. Ja són moltes les famílies les que demanen ajuda per estar travessant una greu situació econòmica però, a pesar de l'ajuda rebuda, l'Ajuntament i Cáritas fan una crida a la ciutadania per què no decaiguen aquestes aportacions solidàries.
 
Cáritas recorda que per a rebre aquestes ajudes cal acudir abans als Serveis Socials de l'Ajuntament.