Els regidors electes de l'Ajuntament de Bellreguard es reuneixen aquest dissabte 15 de juny, a partir de les 12 del migdia, en la sessió extraordinària del ple municipal que constituirà la nova corporació per a la legislatura 2015-2019..

 

El dijous dia 13 de juny de 2019 ha eixit la convocatòria d'ajudes econòmiques destinades a l'escolarització en els centres autoritzats d'Educació Infantil i escoles infantils municipals de primer cicle de la Comunitat Valenciana per al curs escolar 2019-2020.

 

 Obres de reparació en el pou Marjals obliguen a tallar el subministrament aquest dijous 6 de juny, entre les 10 i les 12 hores.

 

L'Ajuntament de Bellreguard ha obert el periode de pagament voluntari de l'Impost de Bens Immobles Urbans (IBI urbà), la taxa de recoolida de fem de la platja i la taxa de guals permanents corresponents a l'exercici d'aquest anys, en atenció a allò disposat en la Llei General Tributària i per al cas d'aquelles persones que no tinguen domiciliats aquests tributs. El termini per a fer efectiu el pagament acaba el 14 d'agost.

 

L’Ajuntament dóna una passa més en la modernització de la flota de vehicles, apostant per models d’estalvi energètic i respecte al medi ambient.

 

El poble de Bellreguard ja té, oficialment, escut, una vegada que la proposta de disseny elaborada a partir del dictamen del Consell Tècnic d'Heràldica i Vexilol·logia ha superat tots els procediments per a la seua aprovació, tant en l'àmbit municipal com en l'autonòmic.

 

L'any 2018 es va tancar amb una mitjana de 14 dies des del registre de les factures, front als 123 amb els quals es va encetar la legislatura.

 

 Els agents municipals van dur a terme més de 5.000 intevencions durant l’any 2018. La incorporació d’un cotxe patrulla i dues motos ‘scooter’ s’afegeix a la nova central policial, els nous uniformes i els jupetins anti-bala adquirits per l’Ajuntament durant els darrers mesos.

 

L’intens treball dut a terme per la comissió municipal impulsada des de la Regidoria de Participació anima als seus membres a constituir-se en associació. El municipi compta ja amb les noves casetes per a animals construïdes per l’Ajuntament.

 

 

 La Corporació Municipal es reuneix a partir de les 20 hores d'aquest dimecres 16 de gener. Entra i consulta l'ordre del dia.

 

Les obres per a la substitució de les lluminàries per altres de tipus LED ja han començat i permetran reduir el consum actual a una quarta part.

 

L’increment previst en els ingressos permet augmentar partides socials i de millora de la qualitat de vida de les persones, així com les subvencions a les associacions.

 

Uns 200 alumnes es formaran per a saber actuar davant situacions d’emergències, en una iniciativa posada en marxa per la direcció del centre a instàncies de l’AMPA, que paga les despeses.

 

 

Suspeses les classes per l'alerta roja meteorològica

Davant la situació de Preemergència Nivell Roig decretat pel 112 Comunitat Valenciana per a hui i demà, l'Ajuntament ha decidit la SUSPENSIÓ DE LES CLASSES en tots els centres educatius de Bellreguard (Escoleta municipal, CEIP, IES i EPA) demà dilluns 19 de novembre. Recomanem estar atents a les informacions que es faciliten sols a través dels canals oficials de l'Ajuntament de Bellreguard.

Extremeu les precaucions i seguiu aquests consells:

  1. No utilitzeu els vehicles si no és estrictament necessari.
  2. Si heu de circular, feu-ho per carreteres principals. Eviteu camins rurals i secundaris.
  3. Eviteu les zones amb algun risc d’inundació.
  4. Informeu-vos de la situació només pels canals oficials de l’Ajuntament. Ací se vos informarà puntualment de les novetats i mesures que s'hagueren de prendre.

Per qualsevol incidència o urgència, telefoneu a la Policia Local (650 445 031) o al 112.

 

El primer va adreçat a la contractació de persones joves, i el segon a realitzar pràctiques aquest estiu en diferents serveis municipals.

 

L’IES Joan Fuster ha contribuït decisivament a la distinció, per la seua intensa col·laboració amb el Consistori en el desenvolupament d’accions durant tot el curs.

 

L’edició d’enguany ha estat la més participativa fins ara, amb un total de 159 possibles actuacions plantejades pels veïns i veïnes.

 

L’alumnat de l’institut presenta amb èxit el videoclip que posa fi al programa amb el qual ha treballat durant el curs alguns dels temes més populars del ‘reggaeton’, buidant les lletres de contingut sexista.

 

L'Ajuntament de Bellreguard ha obert el periode de pagament voluntari del servei d'aigua potable corresponent al quart trimestre de 2018, en atenció a allò disposat en la Llei General Tributària i per al cas d'aquelles persones que no tinguen domiciliats aquests tributs. El termini per a fer efectiu el pagament acaba el 6 de maig.

 

L'Ajuntament de Bellreguard ha obert, fins al dia 16 d'abril, el periode de pagament voluntari de l'impost de vehicles de tracció mecànica i de la taxa de recollida del fem, en atenció a allò disposat en la Llei General Tributària i per al cas d'aquelles persones que no tinguen domiciliats aquests tributs.

 

El Pla Municipal de Gestió, Informació i Tramitació ja es va instaurar amb bon resultat l’any passat per la Regidoria d’Urbanisme, i enguany avança la seua posada en marxa per a facilitar que les subvencions arriben a més famílies.

 

Amb el mateix propòsit es desenvolupen ara obres al passeig marítim de la platja, i en breu començaran altres dos projectes més.

 

 

L’Ajuntament, amb fons del programa de la Conselleria d’Educació, satisfà una vella reivindicació del centre, que s’havia quedat sense espai per guardar material.

 

 

El municipi és l’únic de la comarca que ha entrat en el programa europeu WiFi4EU, que permetrà a l’Ajuntament instal·lar punts de connexió d’almenys 30 mb front al màxim de 256k permés actualment.

 

L’Ajuntament convoca el primer de tres tallers, adreçat a xiquetes i xiquets de 10 a 12 anys, per a redactar un pla municipal que marque les accions i els objectius a complir.

 

 

L’Ajuntament assumeix el projecte per a impulsar les obres, amb un import de 818.000 euros, gràcies al pla Edificant de la Conselleria d’Educació.

 

L'Ajuntament ha aprovat el padró de l'aigua potable corresponent al tercer trimestre de 2018. Aquest 14 de desembre es fearà el càrrec dels rebuts, i el perìode voluntari de pagament està obert des del 5 de desembre fins al 5 de febrer de 2019.

  Bellreguard l'Oratge 

bellreguard inclusiu tot any

 

 Canal Picassa BellreguardCanal Picassa Bellreguard

 

 

 ple en directe