La banda de McKinney (Texas) actuarà demà a les 22 hores al parc de l’Alcoià en un concert gratuït on es convida a donar un quilo de menjar. Dissabte, serà la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Bellreguard amb el grup la Forca els que amenitzaran la platja a les 22:30 hores a la plaça de la Marina.

L’estiu passat va ser un dels concerts més multitudinaris a la platja de Bellreguard i van prometre tornar. Demà divendres a les 22 hores al parc de l’Alcoià, Texas Mosaix actuarà en el marc de la gira que passarà també per Dénia, Alacant, Ondara, Elx i Xàbia. La banda de McKinney (Texas) està formada per una trentena de músics que aprofiten les seues vacances amb finalitat solidària a través de la seua música. Per això, es convida els assistents a donar un quilo de menjar. L’any passat se’n van recollir quasi dos-cents i com assenyala Jose Manuel Ases, responsable de l’obra social de l’església evangèlica de Jesucrist Rei a Bellreguard «estem molt satisfets amb l’acollida de l’any passat, a més de demostrar que es pot parlar del Senyor de forma amena».

El rock, el jazz, el gòspel, el country, el praise o, fins i tot, la música de Disney, a la valenciana: dissabte a les 22:30 hores i a la plaça de la Marina serà la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Bellreguard acompanyat pel grup de danses la Forca els que oferiran als estiuejants un complet repertori de música d’arrel.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres servicis i optimitzar la teua visita per mitjà de l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots consultar en Més informació

Tancar