Regidoria d’urbanisme sostenible

Alexandre Ruiz Gadea

Telèfon: +34 962 815 511

Correu: alcaldia@bellreguard.net

C/ CLOT DE L’ERA, 12 47713

Bellreguard, Valencia

Ordenació urbanística. Plànols i normativa

Nomativa urbanística
Zona urbanística poble
Zona urbanística mar

Punt D’Informació Cadastral(PIC)

Què és?
Informació relativa a tots els immobles que es troben en la base de dades del Cadastre (l’àmbit de competència del qual comprèn tot el territori nacional excepte el País Basc i Navarra), a través dels Punts d’Informació Cadastral (PIC).

On?
Al departament d’urbanisme de l’Ajuntament de Bellreguard, situat a la planta Primera de la Casa de la Culturae (C/ Clot de l’Era 0010) Horari de 11:00 hores a 14:00 hores de dilluns a divendres.

Qui pot sol·licitar-lo?

Personalment, el titular Cadastral identificat (DNI) o representant degudament acreditat.

Serveis

– Certificació electrònica per als titulars cadastrals de les dades protegides, relatius a les dades immobles de la seva propietat.
– Certificació negativa de Béns immobles o de la circumstància de no figurar com titular cadastral, relativa al propi sol·licitant.
– Qualssevol altres serveis de consulta i certificació que s’implantin en el futur, en els termes de la Resolució que es dicti a aquest efecte.

Els documents generats pel punt d’Informació Cadastral contindran la data de la seva expedició i un codi electrònic que permeti la comprovació de la seva integritat i autenticitat i gaudiran de plena validesa

Noticies d’aquesta Regidoria

La nova biblioteca, a un pas

La nova biblioteca, a un pas

S’han iniciat les obres, adjudicades per 84.000 euros, en la planta baixa de 190 metres quadrats annexa a la Casa de la Cultura, on ara ocupa un local a dues altures. S’ha iniciat l'obra de l’agència de lectura de...

Més Notícies

Al navegar en el lloc web, estàs acceptant l'ús de les galletes. Més informació

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per a millorar els nostres servicis i optimitzar la teua visita per mitjà de l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots consultar en Més informació

Tancar