Regidoria d’Urbanisme 

Cristina Mateu Muñoz

Telèfon: +34 962 815 511

Correu: cristina.mateu@bellreguard.net

Ordenació urbanística. Plànols i normativa

Nomativa urbanística
Zona urbanística poble
Zona urbanística mar

Punt d’Informació Cadastral(PIC)

Què és?
Informació relativa a tots els immobles que es troben en la base de dades del Cadastre (l’àmbit de competència del qual comprén tot el territori nacional excepte el País Basc i Navarra), a través dels Punts d’Informació Cadastral (PIC).

On?
Al departament d’urbanisme de l’Ajuntament de Bellreguard, situat a la Primera planta de la Casa de la Cultura (C/ Clot de l’Era 0010) Horari de 11 a 14h de dilluns a divendres.

Qui pot sol·licitar-lo?

Personalment, el titular Cadastral identificat (DNI) o representant degudament acreditat.

Serveis

– Certificació electrònica per als titulars cadastrals de les dades protegides, relatius a les dades immobles de la seua propietat.
– Certificació negativa de béns immobles o de la circumstància de no figurar com a titular cadastral, relativa al mateix sol·licitant.
– Qualssevol altres serveis de consulta i certificació que s’implanten en el futur, en els termes de la resolució que es dicte a aquest efecte.

Els documents generats pel punt d’Informació Cadastral contindran la data de la seua expedició i un codi electrònic que permeta la comprovació de la seva integritat i autenticitat i gaudiran de plena validesa

Notícies d’aquesta regidoria

Més Notícies

C/ CLOT DE L’ERA, 12 47713

Bellreguard, València

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar