Podeu consultar ací les bases per optar a l’edició de 2018 del Concurs de Relats per la Igualtat 2018 que organitza la Regidoria d’Igualtat i Educació de l’Ajuntament de Bellreguard, en col·laboració amb l’IES Joan Fuster.

El concurs està promogut per la Regidoria d’Igualtat i Educació de l’Ajuntament de Bellreguard en col·laboració de l’IES Joan Fuster del municipi.

L’acció està contemplada en el Pla d’Igualtat, Inclusió i Cohesió Social de Bellreguard (ICSBe).

La participacio? és oberta i gratuïta a tot l’alumnat de  l’IES Joan Fuster que estiga matriculat, durant el curs acadèmic 2018/2019, a 1r o 2n de Batxillerat.

L’eslògan d’aquesta I edicio? 2018 del concurs és “Però tu, què fas per la igualtat?”

El premi consisteix en:

 • Persona guanyadora: Tablet Samsung Galaxy Tab S2 8″ Wi-Fi. I certificat emés per l’Ajuntament de Bellreguard.
 • S’estableixen també dos accèssits per a les persones classificades en segon i tercer lloc. El premi en aquest cas serà un lot de material escolar valorat en 50 € i un certificat emés per l’Ajuntament de Bellreguard.

Les característiques del text han de ser:

 • Màxim 500 paraules.
 • Tipologia de lletra Arial 12 amb interlineat 1,5.
 • S’estableix la possibilitat d’afegir al text imatges o fotografies. En ambdues situacions les imatges o fotografies han de ser d’autoria pròpia, lliure de drets o amb llicència Creative Commons.
 • Els relats han de ser en valencià.
 • El relat ha de tenir un títol que encapçale el text triat lliurement per la persona que participa i relacionat amb el relat.

Amb l’objectiu de complir amb paràmetres d’objectivitat, neutralitat i imparcialitat, el document objecte de concurs no deu posseir identificacio? personal.Les dades personals de l’alumnat aniran descrits en el full de participació que disposarà l’IES Joan Fuster. Al relat sols es farà constar el títol.

Els criteris que el jurat tindrà en consideració per a avaluar els textos són els següents:

 • Perspectiva de gènere: la igualtat.
 • Impacte i contextualització sobre temes actuals.
 • Creativitat i innovació en el relat.
 • Correcció lingüística.
 • Valor literari.

El jurat avaluador del concurs estarà format per cinc membres: representants de l’Ajuntament de Bellreguard, professorat i AMPA de  l’IES Joan Fuster.

Els texts es presentaran en format paper, conjuntament amb el full de participació, a la Secretaria del centre en horari: de 9:00 a 14:00 hores.

El termini de presentacio? dels texts s’obri el 17 de setembre 2018 i finalitza el 15 d’octubre de 2018.

La resolucio? del jurat i la comunicacio? de la persona guanyadora, conjuntament amb els dos accèssits, es publicaran el 19 d’octubre de 2018 al web de l’ajuntament i en el tauler d’anuncis de l’IES.

L’Ajuntament de Bellreguard, conjuntament amb l’IES Joan Fuster organitzaran un acte de lliurament de premis durant les setmanes pròximes a la publicació de la resolució del jurat. La convocatòria d’aquest esdeveniment es comunicarà en termini i forma.

Bases Concurs Relats per la Igualtat

Full de Participació CONCURS RELATS PER LA IGUALTAT

Al navegar en el lloc web, estàs acceptant l'ús de les galletes. Més informació

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per a millorar els nostres servicis i optimitzar la teua visita per mitjà de l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots consultar en Més informació

Tancar