50 empreses i comerços locals, així com les activitats culturals, esdeveniments, ofertes, festes i gastronomia apareixen a l’espai de trobada i difusió valencianoparlant.

Bellreguard s’ha convertit en col·laborador del Troballengua, un espai d’Internet on trobar professionals i servicis amb els quals expressar-se naturalment en valencià. 50 empreses i comerços de Bellreguard apareixen en el buscador del web «la qual cosa oferix una panoràmica completa més enllà de l’àmbit local dels productes i servicis que poden trobar en el nostre poble» valora Joan Marco, regidor de Promoció Econòmica. Els participants es poden identificar per una enganxina a la porta amb el rètol «T’entenem en valencià» com la que Marco i l’alcalde, Àlex Ruiz, van situar ahir en les dependències municipals perquè el web té el propòsit de ser un lloc de trobada i de difusió d’informació sobre activitats culturals, esdeveniments, ofertes, festes, cuina i tot allò referent a la llengua pròpia i la cultura. «Afortunadament, a Bellreguard no tenim problemes amb la llengua, però amb esta iniciativa reforcem l’estima i l’ús quotidià» reconeix Ruiz.

Al navegar en el lloc web, estàs acceptant l'ús de les galletes. Més informació

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per a millorar els nostres servicis i optimitzar la teua visita per mitjà de l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots consultar en Més informació

Tancar