M*rd* advertix que no recollir immediatament les deposicions en la via pública pot eixir molt car, i és que la normativa preveu sancions de fins a 600 euros. El centenar de cartells que es distribuiran pel poble se sumen als bans emesos durant 10 dies i la campanya informativa de la Policia Local que sols multava els reincidents.

10 dies de bans ininterromputs. Les campanyes d’identificació i d’advertència de la Policia Local als infractors perquè no tornara a ocórrer. I ara un centenar de cartells amb un sonor “M*rd*” que recorden que no recollir immediatament les deposicions en la via pública pot eixir molt car. I és que la normativa preveu multes d’entre 30 a 600 euros per aquells que no ho facen, com també deixar els gossos solts o que no compten amb les vacunes i el xip pertinents. La campanya és una iniciativa de la Comissió de Benestar Animal, que treballa a més en l’actualització de l’ordenança de tinença d’animals.

Com exposa la regidora de Medi Ambient, Alícia Boigues, «Estimar el gos i estimar el poble és compatible i la majoria de propietaris complix, però cal recordar-los-ho als que taquen la reputació de tots». La regidora recorda, a més, que Bellreguard compta amb dos parcs canins, l’últim per votació popular en els pressupostos participatius, perquè els amos disfruten dels gossos en un entorn apropiat que no afecte la convivència.

Al navegar en el lloc web, estàs acceptant l'ús de les galletes. Més informació

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per a millorar els nostres servicis i optimitzar la teua visita per mitjà de l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots consultar en Més informació

Tancar