Els actes van començar amb l’oneig amb mig pal de la senyera i, a les 17 hores, va sonar El cant dels ocells per la megafonia municipal en record de l’hora de rendició de les tropes austriacistes.

Bellreguard va aprofitar el 25 d’abril per a homenatjar “la participació i implicació de tot un poble per organitzar i realitzar els Aplecs” com resa la placa que es va inaugurar ahir en la mateixa Casa de Cultura la construcció de la qual van fer possible. A continuació, Paqui Llopis, Salvador Caudeli, Gongui i Toni Pastor van reflexionar sobre l’esdeveniment cultural en una taula redona organitzada per l’Ateneu la Roda sobre el paper de la cultura popular en la transformació de la societat. Com explica l’alcalde, Àlex Ruiz, «el 25 d’abril es commemora la desfeta d’Almansa, però també hem volgut commemorar tots aquells esdeveniments com els Aplecs que han mantingut viva la identitat nacional». Els actes pel 25 d’abril van començar amb l’oneig amb mig pal de la senyera i, a les 17 hores, va sonar El cant dels ocells per la megafonia municipal en record de l’hora de rendició de les tropes austriacistes i les persones que van perdre la vida en defensa de les llibertats de valencianes i valencians.

Al navegar en el lloc web, estàs acceptant l'ús de les galletes. Més informació

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per a millorar els nostres servicis i optimitzar la teua visita per mitjà de l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots consultar en Més informació

Tancar