Jove oportunitat (JOOP) oferix la possibilitat d’inserir-los de nou en el sistema educatiu. Bellreguard és l’únic poble de la Safor que compta amb este programa de l’IVAJ finançat pel Fons Social Europeu.

Esta setmana s’ha iniciat el programa el Jove oportunitat (JOOP) que oferix la possibilitat d’inserir-los de nou en el sistema educatiu mitjançant estratègies de coaching. Bellreguard és l’únic poble de la Safor que compta amb este programa pilot de l’IVAJ finançat pel Fons Social Europeu. Els dotze participants comptaran amb el suport de monitors, psicòlegs i pedagogs, així com orientació laboral amb visites a més de 20 empreses en tota la Comunitat Valenciana. Com explicar la tècnica de joventut, Gemma Pellicer, «el programa oferix la possibilitat de donar un gir radical a la seua vida, de canviar la visió d’ells mateixos i del món per a començar a construir un futur personal i professional amb el convenciment que, si volen, poden». Per la seua banda la regidora de l’àrea, Alícia Boigues, subratlla que «Tot el món mereix segones oportunitats, més quan encara tens tota la vida per davant».

Al navegar en el lloc web, estàs acceptant l'ús de les galletes. Més informació

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per a millorar els nostres servicis i optimitzar la teua visita per mitjà de l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots consultar en Més informació

Tancar