• El termini d’abonament de factures s’ha reduït dràsticament des de l’any 2015, quan era de 92,2 dies

L’Ajuntament de Bellreguard va contindre durant l’any 2019 el període de pagament a proveïdors en nivells òptims, amb una mitjana anual inferior als 15 dies. Es consolida, així, l’acurtament dels terminis de pagament de factures materialitzat durant els darrers anys.

Cal recordar que només quatre anys enrere, el 2015, el període mitjà de pagament a proveïdors es situava en els 92,2 dies, multiplicant per més de 6 el registrat el 2019.

Al llarg de l’any passat, el Període Mitjà de Pagament (PMP) va oscil·lar entre els 10,68 i els 17,82 dies, deixant una mitjana anual del 14,55.

La reducció i la contenció de l’índex del PMP és fruit, segons el regidor d’Hisenda i Promoció Econòmica, Joan Marco, de “les polítiques dutes a terme des de l’any 2015, que han fixat com a prioritat aquesta qüestió, dotant de recursos humans i materials al departament econòmic de l’Ajuntament”. “Això, unit a l’esforç dels tècnics de l’àrea i a la millora de les finances municipals gràcies a la gestió realitzada, dóna com a resultat una major tranquil·litat dels proveïdors amb terminis cada vegada més curts en l’abonament de les factures”, ha afegit.

Al navegar en el lloc web, estàs acceptant l'ús de les galletes. Més informació

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per a millorar els nostres servicis i optimitzar la teua visita per mitjà de l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots consultar en Més informació

Tancar