L’Ajuntament de Bellreguard segueix avançant en les accions encaminades a millorar l’accessibilitat en els carrers del poble, així com la seguretat de les persones. En eixa línia en la que ja s’han desenvolupat altres projectes s’emmarquen també les obres que acaben de finalitzar per tal de crear i adequar nombrosos passos de vianants en el casc urbà.

Són un total de 24 passos de zebra sobre els quals s’ha actuat. S’han creat de nous i altres s’han reformat, atès que no estaven executats d’acord a allò que indica la normativa. “L’accessibilitat i la seguretat han estat una prioritat en totes les obres i inversions que s’han dut a terme en aquesta legislatura, i més en aquesta obra”, destaca el regidor d’Urbanisme, Joan Marco.

El projecte, dotat d’un pressupost de 39.454,70 euros que financia el programa d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de Valéncia, ha inclòs les obres d’11 passos de vianants en el lateral nord del carrer de les Germanies; 8 més en el lateral sud de Sanchis Guarner; altres 4 junt als encreuaments de la carretera N-332 amb els carrers Parpalló, Sant Domènech, Major i Sant Josep; i un altre en el carrer Vicent Andrés Estellés.

Per altra banda, recalca Joan Marco, “en eixa línia de millorar l’accessibilitat i la seguretat, la Regidoria d’Urbanisme està actuant en la actualitat al passeig marítim de la platja”. Igualment, en breu començaran dues obres més amb el mateix esperit: una al poble, per a adequar diferents carrers i edificis; i una altra a la platja, per millorar l’accessibilitat a l’arena.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres servicis i optimitzar la teua visita per mitjà de l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots consultar en Més informació

Tancar