El Centre de Desenvolupament Rural participa d’un programa estatal de sensibilització i conscienciació de la despoblació i la necessitat de l’emprenedoria al món rural. Es vol crear un fitxer de cases i terres, els propietaris de les quals vulguen cedir, llogar o vendre en cada una de les 18 zones d’actuació dels CDRs.

 

Bellreguard s’ha sumat al banc de terres i cases del Centre de Desenvolupament Rural (CDR) de la Safor que vol crear un fitxer amb aquelles que els propietaris vullguen cedir, llogar o vendre per tal de facilitar l’arribada de nous habitants i emprenedors. Com subratlla la regidora de Medi Ambient de Bellreguard, Alícia Boigues, «Cal conscienciar sobre la situació del món rural i impulsar canvi polític, econòmic i social que el fomente com una oportunitat per a viure sense exclusió amb l’emprenedoria com un dels pilars bàsics per frenar la despoblació».

El CDR la Safor participa a través de la Xarxa Espanyola de Centres de Desenvolupament Rural (COCEDER) d’un programa estatal de sensibilització i conscienciació de la despoblació i la necessitat de l’emprenedoria al món rural que es realitza simultàniament a 8 comunitats autònomes. Una de les accions més important és la creació de l’esmentat fitxer de terres i cases sense habitar, els propietaris de les quals vulguen cedir, llogar o vendre en les 18 zones d’actuació dels CDRs.

De moment, el CDR la Safor ja treballar en xarxa amb altres administracions i associacions a través de la signatura de convenis entre els quals Ador, Beniflà, Beniarjó, la Font i, ara, Bellreguard. Les persones interessades en participar en el banc de terres i banc de cases es pot posar en contacte amb el CDR la Safor per telèfon, per correu electrònic o mitjançant el formulari de contacte del seu web http://cdrlasafor.org.

Al navegar en el lloc web, estàs acceptant l'ús de les galletes. Més informació

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per a millorar els nostres servicis i optimitzar la teua visita per mitjà de l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots consultar en Més informació

Tancar