Este mes s’han iniciat les obres que eliminaran barreres arquitectòniques, adaptaran els banys públics existents i adequaran l’aparcament a la normativa. La inversió, 48.393,6€ amb recursos propis, se suma a les efectuades en la reparació del mur i les millores en jardineria i il·luminació.

A principis de juliol es van iniciar les obres que permetran que el cementeri de Bellreguard siga totalment accessible a finals de setembre. Amb una inversió de 48.393,6 euros de recursos propis, l’obra executada per la constructora local Construccions Saforbell, actuarà sobre aquells recorreguts de circulació on existixen barreres arquitectòniques mal solucionades, adaptarà els banys públics amb servicis adaptats en la zona antiga i nova del recinte i, finalment, adequarà a la normativa les places d’aparcament reservades. Com assenyala el regidor d’Urbanisme, Joan Marco, «a principi de legislatura ens vam trobar un cementeri on s’havia intervingut des del 2008 i en acabar-la tindrem un recinte públic digne, decent i accessible per a tots».

I és que les obres completen les iniciades amb el canvi de govern, primer en la il·luminació i la jardineria i l’any passat amb la remodelació del mur amb la neteja mecànica dels paraments de la façana, la reparació d’escletxes, el cobriment amb pintura impermeable o el nou rètol, per un total de 15.000 euros.

Al navegar en el sitio web, tú estás aceptando el uso de las cookies. más información

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar