Van actuar Andrea Costa, Miquel Borja, Carles i Laura Gregori, Clara París, Estan Rocher, Lydia Gregori, Vicent Tobar i Javier Torres.

Els Concerts de Primavera de Bellreguard van posar punt i final dissabte passat on diversos músics locals delectaren el públic assistent a la Casa de la Música amb les seues interpretacions. Andrea Costa al flautí i Miquel Borja a la trompeta iniciaren la vesprada acompanyats per Telmo Gadea al piano. Després Carles Gregori ens demostrà diferents ritmes en els timbals i la marimba seguit per la seua germana Laura Gregori amb el violí. El grup de fusta format per Clara París, Estan Rocher, Lydia Gregori, Vicent Tobar i Javier Torres va tancar el concert. El regidor de Cultura, Marcos Haro, ha agraït la fidelitat del públic, la implicació de l’Agrupació Artistico-Musical de Bellreguard i el seu president, Miquel Escrivà, així com la importància d’haver recuperat els Concerts de Primavera, que feia més de vint anys que se celebraven i prosseguiran l’any vinent. Alhora, va anunciar que en uns dies començarà la instal.lació dels aparells d’aire condicionat als aularis i l’execució de la tercera fase de la Casa de la Música, que permetrà aspirar a convertir-se en conservatori, i serà una realitat abans de 2019.

Al navegar en el lloc web, estàs acceptant l'ús de les galletes. Més informació

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per a millorar els nostres servicis i optimitzar la teua visita per mitjà de l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots consultar en Més informació

Tancar