Han començat les obres a la planta Baixa de l’edifici multiusos de l’Avinguda dels Esports, adjudicades per 59.900€ sense IVA.

Ha començat la construcció de la comissaria de Policia Local a la planta baixa de l’edifici multiusos de l’avinguda dels Esports. Les obres, signades per l’arquitecte José Antonio Velló i adjudicades a Rande, arquitectura e ingeniería de la construcción per 59.900€ sense comptar l’IVA, dotaran la policia local d’una moderna caserna de 110 m2 amb espai d’atenció al públic, despatx, sala de reunions, servicis, vestuaris, armer, així com zona d’aparcament i dipòsit de vehicles. En l’actualitat, la policia local ocupa unes dependències en la planta baixa de la Casa de Cultura i, com valora l’alcalde, Àlex Ruiz, «Que la policia local compte amb un espai propi millorarà l’eficiència del servici i l’atenció a la ciutadania».

Al navegar en el lloc web, estàs acceptant l'ús de les galletes. Més informació

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per a millorar els nostres servicis i optimitzar la teua visita per mitjà de l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots consultar en Més informació

Tancar