La Scuola di Musica G. Fiorini de Valsamoggia ha aprofitat el pont per a visitar Bellreguard i reprendre les activitats fruit de l’agermanament amb Bazzano.

 

La Scuola di Musica G. Fiorini de Valsamoggia ha aprofitat el pont per a visitar Bellreguard i reprendre les activitats fruit de l’agermanament amb Bazzano. El mig centenar d’integrants de l’expedició italiana d’infants i pares va ser rebuts diumenge a l’Ajuntament i dilluns pel matí van visitar el centre històric de València i l’Oceanogràfic. De vesprada, van repassar les peces del concert que van oferir ahir a la Casa de Cultura, en el qual van participar també la Coral de Sant Miquel i l’Associació Artístico-Musical Santa Cecília de Bellreguard amb la qual van interpretar una peça conjunta. L’any vinent els alumnes de música de Bellreguard tornaran la visita a Valsamoggia, el municipi d’Emília-Romanya creat l’1 de gener de 2014 partir de la fusió dels municipis de Castello di Serravalle, Crespellano, Monteveglio, Savigno i Bazzano, agermanat amb Bellreguard i actual capital.

Al navegar en el lloc web, estàs acceptant l'ús de les galletes. Més informació

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per a millorar els nostres servicis i optimitzar la teua visita per mitjà de l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots consultar en Més informació

Tancar