Es podran instal·lar els parasols a partir de les 8 del matí, en cas de fer-ho abans seran retirats per la policia local. Dissabte passat va entrar en funcionament el servici de Creu Roja que enguany incorpora el trasllat de persones amb mobilitat reduïda des del poble. S’han pintat i reparat el mur de passeig i la InfoTourist, s’han instal·lat baranes per a facilitar l’accés a la platja, nous jocs infantils i tots els WC són adaptats.

La platja de Bellreguard va inaugurar la temporada turística dissabte amb l’entrada en funcionament del servici de Creu Roja que enguany, com a novetat, incorpora el trasllat de persones amb mobilitat reduïda des del poble prèvia consulta amb la treballadora social. Una altra de les novetats és que no es podran instal·lar parasols i altres elements abans de les 8 del matí i, en cas de fer-ho, seran retirats per la policia local.

Perquè presente el millor aspecte, s’han pintat i reparat el mur del passeig, l’oficina d’informació turística i el local de la Creu Roja; s’han incorporat dos WC adaptats, amb la qual cosa ho són els quatre existents; se n’han situat altres dos en la ronda de les Marjals on enguany se celebrarà el mercat els dijous de vesprada; s’han proveït de baranes d’accés a l’arena les escales; s’instal·laran tres vestidors de l’Agència Valenciana de Turisme; s’han instal·lat més jocs infantils junt al punt accessible i s’ha canviat els de la plaça de l’Alcoià amb 4.798.86 euros del romanent pressupostari de 2017. De la mateixa partida, precisament, eixiran 269.887’76 euros «amb els quals completarem les actuacions desenvolupades al llarg d’estos anys i deixarem una platja completament accessible en acabar la legislatura», subratlla el regidor de turisme Marcos Haro.

Sant Joan
La celebració de la nit de Sant Joan servirà per a hissar la bandera blava i la Qualitur a les 20:30 hores després de la cercavila de la Colla de Dolçainers i Tabaleters, amb les dansades del Grup la Forca de Bellreguard. A les 22 hores hi haurà sopar de pa i porta al carrer de Segrelles, a les 23 hores cercavila amb Figatells Batukat’s i a mitjanit es cremarà la foguera. La festa seguirà amenitzada pel grup Best Of i el mercat de paradetes que amenitzarà la platja durant tot el cap de setmana.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres servicis i optimitzar la teua visita per mitjà de l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots consultar en Més informació

Tancar