Una representació del govern en funcions de Bellreguard, amb l’alcalde Àlex Ruiz i el regidor Joan Marco, va retre visita el passat dijous a l’IES Joan Fuster per tal de fer partíceps al centre i al seu alumnat del premi de Bon Govern concedit recentment al Consistori per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. Una distinció que premia la tasca feta per l’Ajuntament en matèria d’Igualtat i Integració, i en la qual ha tingut una important contribució també l’institut.

Al llarg de tot el curs, l’IES Joan Fuster i l’Ajuntament de Bellreguard han col·laborat de manera continua en el desenvolupament de programes i accions dirigides a conscienciar i promoure la igualtat. La més cridanera, per la repercussió mediàtica que va tindre, va ser la que va concloure amb la gravació d’un vídeo on els alumnes interpretaven un popular tema ‘reggaeton’ canviant la seua lletra sexista per una altra igualitària.

En la visita al centre, el regidor Joan Marco, va defensar la necessitat que les administracions destinen “els recursos i instruments per tal de millorar la societat en la qual vivim”, per explicar que des del departament d’Igualtat es va pensar l’any passat en l’institut “a l’hora de planificar les accions” a desenvolupar. Ara, va concloure, “ens han premiat per eixa tasca”, així que calia oferir la distinció a l’alumnat perquè ells són “els vertaders guanyadors”.

“La col·laboració amb l’institut és absoluta i tenim molt bon enteniment”, ha destacat la directora de l’IES Joan Fuster, Lorena Fluixà, qui confia a més que el premi servisca per a que altres municipis agafen l’exemple i s’impliquen activament en la posada en marxa de programes per la igualtat.

Per la seua banda, la coordinadora d’Igualtat de l’institut, Maribel Alemany, ha valorat el “detall” del govern en funcions d’oferir el premi al centre i en particular als alumnes, que gràcies a les activitats realitzades “han pogut valorar que formen part d’un engranatge major que el mateix institut”, atés que eixes accions tenen també una projecció en el poble. I insistia: “sense el recolzament de l’Ajuntament de Bellreguard, tot s’haguera quedat en una idea”.

Al navegar en el lloc web, estàs acceptant l'ús de les galletes. Més informació

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per a millorar els nostres servicis i optimitzar la teua visita per mitjà de l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots consultar en Més informació

Tancar