L’Ajuntament aposta per millorar la mobilitat, la seguretat vial, l’accessibilitat i el medi ambient amb l’edició de 2018 del pla provincial d’Inversions Financerament Sostenibles.

L’Ajuntament de Bellreguard ha traslladat ja a la Diputació de València el llistat de projectes a finançar amb càrrec al pla d’ajudes per a la realització d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS) de l’exercici de 2018. Es tracta de set actuacions amb un import total de 163.250,97, segons els preus de licitació. La quantitat es correspon amb els 130.440,44 euros assignats al municipi amb aquesta convocatòria de l’IFS, i una aportació de recursos propis de l’Ajuntament per completar un dels projectes, com és el de la millora de l’accessibilitat al cementiri municipal.

Els projectes han estat triats seguint els criteris fixats en les bases de la convocatòria, segons la qual la Diputació de València destina 35.000.000 d’euros del superàvit de l’any 2017 a aquest tipus de projectes, que han de ser financerament sostenibles al llarg de la seua vida útil. Segons l’alcalde, Àlex Ruiz, el govern municipal ha volgut aprofitar l’ajuda per a incidir en algunes de les línies d’acció posades en marxa aquesta legislatura, seguint amb l’aposta per actuacions que milloren la mobilitat (tant a peu com en bicicleta), la seguretat vial (amb asfaltats o la renovació de passos de vianants), o el compromís amb el medi ambient (millorant la xarxa de clavegueram o apostant per vehicles menys contaminants).

“Es tracta de seguir donant passes en la direcció de fer cada dia un poble millor i més amable, tant per als qui vivim en ell com per a tots aquells que ens visiten, i això és precisament el que permeten ajudes com les posades en marxa per la Diputació de València”, ha destacat el regidor d’Urbanisme, Joan Marco.

Sis dels projectes d’aquest IFS de 2018 són finançats íntegrament per l’ajuda de la Diputació de València. En el cas del setè, per a millorar l’accessibilitat al cementiri

municipal, la institució provincial i l’Ajuntament de Bellreguard el costegen a parts iguals, aportant cadasú la meitat del pressupost.

La relació de projectes triats pel govern municipal amb càrrec a aquesta nova edició de l’IFS és la següent, amb el seu import de licitació:

  • Pavimentació de l’accés a la N-332 des del carrer Trinquet 4.300,00 €
  • Substitució parcial del clavegueram de plaça d’Espanya 10.332,00 €
  • Substitució parcial dels mòduls d’ancoratge del sistema de bicicletes públiques 8.101,20 €
  • Millora de l’accessibilitat al cementiri municipal 48.393,60 €
  • Reposició d’asfaltat dels carrers Mondúver i Metge Abili Orts 14.561,17 €
  • Dotació d’un vehicle híbrid per a la Policia Local de Bellreguard 35.000,00 €
  • Renovació de passos de vianants 42.563,00 €
  • TOTAL 163.250,97 €

 

Al navegar en el lloc web, estàs acceptant l'ús de les galletes. Més informació

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per a millorar els nostres servicis i optimitzar la teua visita per mitjà de l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots consultar en Més informació

Tancar