Dimarts i dijous a partir de les 17:30, Àlex Ruiz atén personalment queixes, consultes i suggeriments. Per tal d’organitzar l’agenda i donar cabuda a totes les persones, cal sol·licitar l’entrevista al registre d’entrada o en el correu electrònic alcaldia@bellreguard.net.

Des d’octubre a desembre, la llum del despatx d’alcaldia ha estat encesa dimarts i dijous des de les 17:30 de la vesprada. 61 veïns han exposat personalment eixos tres mesos les seues consultes, queixes o suggeriments a l’alcalde de Bellreguard, Àlex Ruiz, que reconeix que «massa voltes no podem donar la resposta que ens agradaria perquè no és competència municipal o està fora de les nostres possibilitats, però entenem que cal escoltar el veïnat; per això, cada maldecap que els resolem és un xicoteta satisfacció». Els veïns plantegen propostes i peticions, acudixen amb conflictes de convivència buscant mediació, expressen el seu malestar per alguna sanció de la policia local o busquen que l’Ajuntament pose solució a problemes quotidians. Per tal d’organitzar l’agenda i donar cabuda a totes les persones que necessiten parlar amb l’alcalde, cal sol·licitar l’entrevista al registre d’entrada o en el correu electrònic alcaldia@bellreguard.net.

Al navegar en el lloc web, estàs acceptant l'ús de les galletes. Més informació

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per a millorar els nostres servicis i optimitzar la teua visita per mitjà de l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots consultar en Més informació

Tancar