El primer va adreçat a la contractació de persones joves, i el segon a realitzar pràctiques aquest estiu en diferents serveis municipals.

 

L’Ajuntament de Bellreguard ha fet públiques les convocatòries corresponents als programes Avalem Joves 2019 i La Dipu et Beca, el primer del servei Labora de la Generalitat Valenciana i el segon de la Diputació de València, obrint el termini per a aquells interessats en concórrer puguen presentar les seues sol·liciuds.

Pel que fa al programa Avalem Joves 2019, adreçat a la contractació de persones joves, s’han sol·licitat ajudes per als llocs d’arxiver-biblioteca, Tasoc, auxiliar administratiu i peons de neteja / manteniment.

Per poder a poder optar a algun dels llocs, cal estar apuntat en el servei Labora (antic Servef) com a demandant d’ocupació i estar inscrit en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil (la inscripció es realitza al centre Labora-Gandia).

Per a més informació, es pot consultar en l’AODL-Bellreguard els dilluns, dimarts i dijous pel matí, en la primera planta de l’Ajuntament de Bellreguard, o al telèfon 696 692 938.

Quant al programa La Dipu et Beca 2019, l’Ajuntament de Bellreguard convoca quatre beques per a aquest estiu, en les àrees d’Esports, Turisme i Educació i Cultura.

El termini de presentació de sol·licituds serà fins el 17 de juny (inclòs). Les sol·licituds s’han de presentar amb el model i full d’autobaremació que es troben disponibles en la web https://transparencia.bellreguard.net/normativa/tauler-anuncis, i en el registre d’entrada de l’Ajuntament situat a la planta baixa del carrer Clot de l’Era, 10.

Al navegar en el lloc web, estàs acceptant l'ús de les galletes. Més informació

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per a millorar els nostres servicis i optimitzar la teua visita per mitjà de l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots consultar en Més informació

Tancar