• L’Ajuntament assumeix el projecte per a impulsar les obres, amb un import de 818.000 euros, gràcies al pla Edificant de la Conselleria d’Educació.

L’Ajuntament de Bellreguard ha donat una passa en ferm per a fer realitat l’ampliació de l’IES Joan Fuster, acollint-se al pla Edificant posat en marxa per la Conselleria d’Educació. En el darrer plenari municipal, el Consistori va acceptar la delegació de competències adient per a poder assumir la gestió i tramitació del projecte, tal i com preveu l’esmentat pla. Va ser amb els vots favorables de l’equip de govern integrat per PSPV i Compromís. El Partit Popular va optar per l’abstenció. L’Ajuntament està ara pendent de rebre l’autorització signada pel conseller Vicent Marzà, un tràmit que donarà llum verda per a encetar els tràmits de licitació.

Amb allò previst en el pla Edificant, l’Ajuntament de Bellreguard es fa càrrec de tota la gestió del projecte, que amb una inversió de  818.344,06. euros aportats per la conselleria contempla ampliar l’institut amb la construcció de sis noves aules. Aquestes permetran retirar les dos prefabricades que actualment donen cabuda a una part de l’alumnat.

Les obres, que es duran a terme aquest mateix any, “redundaran en una millora de les condicions per a garantir un ensenyament digne i de qualitat”, segons recalca el regidor d’Educació, Jaume Borràs, qui recorda que “gràcies al pla Edificant, l’Ajuntament ha pogut també millorar les prestacions del CEIP Gregori Mayans i Ciscar, amb la construcció d’un magatzem i la pèrgola aquest 2018 que acaba de concloure”. I és que, ha afegit, “l’educació és una de les grans prioritats per a aquest equip de govern”.

Una volta arribe l’autorització del conseller, l’Ajuntament de Bellreguard procedirà a licitar la redacció del projecte. Després haurà de traure a concurs i adjudicar les obres.

Al navegar en el lloc web, estàs acceptant l'ús de les galletes. Més informació

Utilitzem galletes pròpies i de tercers per a millorar els nostres servicis i optimitzar la teua visita per mitjà de l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots consultar en Més informació

Tancar