• La iniciativa, amb motiu del Dia Universal dels Drets dels Infants, inclou el proper dissabte activitats lúdiques i reivindicatives, així com la constitució del Consell de Xiquetes i Xiquets

Bellreguard commemora aquest dissabte 23 de novembre el Dia Universal dels Drets de l’Infant, amb una gran festa participativa que inclou activitats per als més menuts, així com la reivindicació de la protecció de la infantesa. La jornada conclourà, a més, amb la constitució del Consell de Xiquetes i Xiquets.

Es tracta, segons el regidor de Participació Ciutadana, Juanjo Giner, de “treballar l’educació en la participació per garantir el dret de les xiquetes i xiquets a participar activament de les decisions per millorar el poble”. I de caminar així cap a un “apoderament de la infància”, com a “pilar estratègic en la construcció d’una societat més igualitària, democràtica i justa”, ha afegit.

Aquesta Festa de la Infància que es celebrarà a l’Espai Participa (Escoles Velles) comença a les 17 hores, amb diversos tallers i activitats lúdiques pels drets dels infants, a càrrec del professorat i l’AMPA de l’Escoleta Municipal i l’AMPA del CEIP Gregori Mayans. Hi haurà una gimcana temàtica sobre els drets dels infants; un taller de muralisme sobre el dret a la participació, a càrrec de l’artista Tmx; i una acció reivindicativa pel dret a la protecció de l’infant.

Després, a les 19 hores es constituirà al Saló de Plens de l’Ajuntament de Bellreguard el Consell de Xiquetes i Xiquets.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a millorar els nostres servicis i optimitzar la teua visita per mitjà de l'anàlisi dels teus hàbits de navegació. Si continues navegant, considerem que acceptes el seu ús. Pots consultar en Més informació

Tancar