La Regidoria d’igualtat de l’Ajuntament de Bellreguard ha programat activitats per a totes les edats amb motiu del 25N Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

“Les reivindicacions del 25 de novembre són una prioritat per a l’Ajuntament de Bellreguard, i per això pensem que els missatges contra aquesta xacra han d’aplegar a tots i totes, xiquets i xiquetes, adolescents i persones majors, per això cadascuna de les activitats està pensada per a un públic diferent”, destaca Nati Rocher, regidora d’igualtat de l’Ajuntament de Miramar.

La programació es va iniciar a principis del mes de novembre amb la campanya #CONSCIENCI-ART25N al CEIP Gregori Mayans de Bellreguard. Els xiquets i les xiquetes del centre educatiu han pintat pedres amb missatges poderosos per a conscienciar sobre la necessitat de construir models de masculinitat i relacionals més plurals, justos, equitatius i lliures de violència a través de l’art. Després de pintar-les han començat a distribuir-les pel poble perquè els veïns i veïnes les busquen i es facen fotos amb elles per compartir-les en les xarxes socials etiquetant a @ajbellreguard i @ceipgregorimayansbellreguard amb l’etiqueta #conscienci-art.

Seguidament, el dilluns 20 de novembre tindrà lloc la penjada de banderoles amb missatges en contra de la violència de gènere als balcons del poble. 

El divendres 24 continuen les activitats amb un taller educatiu al CEIP Gregori Mayans realitzat per l’autora del Cartell del 25N, Roser Climent. ‘Pintem el mural del 25N’ i a les 13 h es durà a terme la lectura del Manifest a l’Ajuntament amb una performance contra la violència de gènere a càrrec de l’alumnat de l’IES Joan Fuster.

El dissabte 25, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones, tindrà lloc un taller de ràdio a l’Ajuntament on a través de diferents veus del poble escoltarem el que la gent pensa sobre la violència de gènere i es crearà un pòdcast per a posteriorment poder difondre’l.

Per tancar les activitats, el diumenge 26 a les 18:30 h gaudirem del teatre d’adults Lisístrata d’Aristófanes a càrrec de Casigrup de teatre a la Casa de la Cultura. Amb entrada gratuïta.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar