La platja

Es tracta d’una platja d’arena fina i d’aigües netes, amb 800 metres de costa. Situada al sud de la província de València, al centre de la Comunitat Valenciana. La platja de Bellreguard està situada dins de la comarca de la Safor, exactament a 5 quilòmetres de  Gandia. La nostra platja compta amb uns serveis equiparables als de les grans platges, però amb la calidesa i proximitat que ofereix una població menuda.

Serveis de Platja

Accessibilitat

La platja disposa de rampes i passarel·les per a facilitar l’accés a persones amb mobilitat reduïda, a més, durant els mesos d’estiu, la platja disposa d’un servei com és el bany per a persones amb dificultats per a prendre el bany per elles mateixes.

Qualificació de l’oferta

La platja de Bellreguard ha sigut guardonada amb la Bandera Blava durant cinc anys consecutius. Aquesta distinció s’atorga a les platges que treballen per a aconseguir un entorn més net i més sostenible.

A més la platja, de Bellreguard ha obtingut durant quatre anys consecutius la Q Turística, de qualitat turística, es tracta d’un guardó que qualifica tots els aspectes de la destinació, des de la qualitat de l’arena i l’aigua de la mar, fins als serveis que ofereix la platja com parcs infantils, oficina de turisme, instal·lacions, etc.

D’altra banda, la  Direcció General de Qualitat Ambiental de la Generalitat Valenciana ens ha atorgat al llarg de cada setmana d’estiu des de l’any 2004, la qualificació de cinc para-sols, la màxima que es pot obtenir, per la qualitat de l’aigua, la neteja de l’arena, la neteja dels espais al voltant de la platja i els serveis oferits als usuaris.

Socorrisme i  atenció sanitària

La Creu Roja s’ocupa dels serveis de socorrisme de la zona de bany al llarg de tota la temporada d’estiu; tenint en compte tots els perills que poden hi haure a l’hora de prendre el bany, es tracta de professionals escollits a través de proves prèvies abans d’estar  de cara al públic.

La Platja compta amb un consultori mèdic, obert els mesos d’estiu per a tots els estiuejants de la Platja de Bellreguard, perquè no hi haja que desplaçar-se al poble.

A Bellreguard, el Centre de Salut atén les urgències sanitàries durant les  24 h del dia tot l’any.

 

 

Animació esportiva

Bellreguard compta amb instal·lacions públiques per a la pràctica de qualsevol tipus d’esport: futbol, bàsquet, tennis, frontó, natació, vòlei, petanca, surf. Una extensa xarxa de camins rurals permet al visitant recórrer, a peu o amb bicicleta, tota la comarca, amb la companyia agradable de les típiques plantacions de tarongers.

El carril bici que discorre pel traçat de l’antiga línia fèrria i que connecta Gandia amb Oliva i travessa el cor del terme de Bellreguard, a escassos metres del nucli urbà.

Informació turística

L’Oficina d’Informació Turística ofereix tota  mena d’informació sobre la població de Bellreguard, sobre les poblacions de la comarca de la Safor i sobre altres comarques de la província de València, Castelló i Alacant.
L’Oficina està situada en primera línia de la Platja de Bellreguard, en el passeig marítim

Els voltants

El visitant podrà completar la seua visita a la platja de Bellreguard descobrint monuments i paratges de gran bellesa, tan sols a uns quilòmetres de Bellreguard podran gaudir de monuments com el Palau dels Borja a Gandia, el Monestir de Sant Jeroni a Alfauir, el Monestir de Santa Maria a Simat de la Valldigna; paratges naturals com les dunes a la platja de Gandia, la Marjal Pego-Oliva, la muntanya Montdúver, etc.

 

Autor de la foto: Juan José Todolí

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar