L’Ajuntament de Bellreguard signa un acord d’intencions amb el president de la Generalitat, Carlos Mazón, l’empresa Grimalt Patrimonial i l’Ajuntament de Gandia per a l’estudi, gestió i desenvolupament del projecte ‘Activa Safor’ d’inversió estratègica sostenible.

La iniciativa contempla l’ordenació i la promoció d’una plataforma logística, oficines i centre de R+D+I per a l’activitat comercial de Grimalt Patrimonial en la confluència dels termes municipals de Gandia i Bellreguard.

El projecte s’espera que genere una inversió de 120 milions d’euros i la creació de 1.000 treballs directes.

Amb aquest acord la Generalitat manifesta la seua voluntat d’estudiar el projecte ‘Activa Safor’, a la seua tramitació i, si escau, a la seua posterior declaració com Projecte d’Interés Autonòmic mitjançant un Acord del Consell, així com el desenvolupament dels corresponents plans, projectes i instruments de gestió, seguiment i control.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar