Es tracta d’una agranadora compacta alemanya d’alta capacitat de càrrega per a optimitzar els temps, amb un motor més net i sistema ecològic de conducció.

Bellreguard ha adquirit en leasing amb opció de compra una Schimidt Swingo 200+. Es tracta d’un vehicle de neteja de fabricació alemanya que destaca per l’alta capacitat de càrrega, la qual cosa permet optimitzar el temps, que compta amb sistema de conducció ecològic, un motor més net i una cabina amb el màxim confort per a les llargues jornades. Com explica l’alcalde, Àlex Ruiz, «la neteja urbana és una prioritat i estem posant tots els mitjans necessaris per a facilitar la tasca dels treballadors municipals i el benestar del veïnat». Fins ara, l’Ajuntament de Bellreguard comptava amb una màquina de segona mà més xicotetat, per la qual cosa, com assenyala el regidor d’Hisenda, Joan Marco, «havíem d’adequar-nos als nous temps i al creixement de Bellreguard amb un vehicle que agilitzarà el treball».

La nova agranadora compacta compta amb tres raspalls, màniga d’aspiració i pistola d’aigua a pressió. Compta amb la possibilitat d’agranar a dos altures i facilita la tasca en els racons. A més, és apta per a treballs de desbrossament, presenta una portent capacitat de succió que permet la recollida de gran quantitat de brutícia a alta velocitat. A més, el sistema de circulació d’aire Koanda elimina quasi completament l’emissió de partícules, reduïx el soroll i el consum d’aigua.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar