• L’Àrea de Cultura Democràtica programa huit espectacles on prima la qualitat, la innovació i el compromís polític

Les arts escèniques agafen enguany a Bellreguard més protagonisme amb una programació ampla, professional i de qualitat com la que acaba de presentar l’Àrea de Cultura Democràtica de l’Ajuntament, amb huit espectacles de primer nivell que es podran gaudir entre els mesos de març i desembre, a raó d’un al mes.

‘…A l’Era’ és el nom d’aquest programa, que es desenvoluparà a la Casa de Cultura, sempre a les 20 hores, i que tindrà la primera cita el 7 de març, amb l’espectacle Muuchachitas, de la companyia Dunatacà. Li seguiran L’home bo, de Caterva Teatre (24 d’abril); L’aniversari, de Teatre de lo inestable (30 de maig); Lázaro, de Leamok (12 de juny); Federico, de Subterránea (19 de setembre); Spoiler alert, de La Lola Boreal (16 de octubre); Les solidàries, de A tiro hecho (28 de novembre); i Espill, de CRIT Companyia (11 de desembre).

Són totes elles, segons explica el regidor de Cultura Democràtica, Juanjo Giner, “propostes amb un fort component modern, tant en l’escriptura, en la utilització de l’audiovisual, en el treball corporal, en la posada en escena, enllumenat i altres components espacials, escenogràfics,…” i, al mateix temps, “són compromeses políticament, amb qüestions de gènere, amb la identitat valenciana, amb la memòria democràtica, …”

A més, la programació destaca per la qualitat. Són propostes guardonades i/o nominades en diferents premis de la Generalitat Valenciana, i algunes d’elles formen part del projecte Graners de Creació, del qual Bellreguard és soci i resident. Graners de Creació és “un projecte de residències escèniques emmarcat dins del projecte CulturaResident de la Generalitat Valenciana, per a potenciar la creació valenciana”, segons explica el seu coordinador, Jacobo Pallarés.

“Els espectacles i les companyies de la programació de 2020 de ‘…A l’Era’ col·loquen a Bellreguard en un lloc visible, possible i altament alternatiu”. Bellreguard es converteix així “en l’alternativa a uns camins potencialment creatius, nous, de les arts escèniques i arts vivies valencianes”, afegeix Pallarés.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar