• El veïnat pot presentar les seues propostes des d’aquest dilluns 24 de maig i durant una setmana
  • L’ajuntament destina 50.000 euros dels comptes municipals d’enguany a executar els projectes o iniciatives més votats per la ciutadania de tots els que es presenten

El Consell de Participació Ciutadana de Bellreguard va aprovar en la sessió celebrada el passat dimecres l’impuls a l’edició d’enguany dels Pressupostos Participatius de l’Ajuntament, amb els quals veïns i veines van a poder suggerir i triar projectes i iniciatives a desenvolupar amb 50.000 euros del pressupost municipal de 2021.

Atesa l’actual situació d’emergència sanitària i social, el Consell de Participació Ciutadana ha optat per adaptar la metodologia acurtant els tràmits. Hi haurà una setmana (des d’aquest proper dilluns 24 de maig al 30 del mateix mes) dedicada a informar a la població i recollir propostes.

Aquestes propostes es poden registrar a través de la pàgina web tria.bellreguard.net, o bé mitjançant el canal de WhatsApp de l’Ajuntament (número 609.153.581) indicant-ne el nom de la persona que proposa i la seua proposta.

Després, entre el 31 de maig i el 6 de juny, les propostes seran revisades pels tècnics en coordinació amb les consellers i consellers, i es triaran aquelles que s’ajusten als requisits demanat. La sel·lecció es formalitzarà en una sessió extraordinària del Consell de Participació Ciutadana a celebrar el 9 de juny.

Finalment, una vegada estiga preparada la pàgina web amb les propostes incorporades i el mecanisme de votació enllestit, a partir del 14 de juny els bellreguardins i bellreguardines podran votar les propostes. L’Ajuntament s’obliga a executar la guanyadora, així com les següents més votades fins a esgotar els 50.000 euros pressupostats.

Noves ajudes a la participació i l’enfortiment associatiu

Per altra banda, la reunió del Consell de Participació Ciutadana també va servir per a informar de les bases d’unes noves ajudes al foment de la participació i l’enfortiment associatiu, que en breu traurà l’ajuntament. Aquestes bases s’han fet de forma participativa, tenint en compte a les diferents associacions, i han estat consensuades i treballades amb elles.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar