• El torneig, masculí i femení, comença el diumenge 12 al trinquet de Piles i es tancarà el dia 23 a Bellreguard

Aquest dijous s’ha presentat el II Trofeu Mancomunitat de Municipis de la Safor al saló d’actes de la seu de l’ens comarcal, a Gandia. La competició, amb vessants masculina i femenina, constarà de semifinals i finals i es jugarà als trinquets de Piles i Bellreguard.

L’acte de presentació ha comptat amb la presència de la presidenta de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, Assumpta Domínguez; els vicepresidents de l’entitat Salvador Femenia i Juan Espinosa; el director esportiu de la Federació de Pilota Valenciana, Santi Navarro; l’alcalde i el regidor d’Esports de Bellreguard, Joan Marco i Marcos Haro; les jugadores professionals Anabel, Erika, Isabel, Myriam i Júlia -de Tavernes de la Valldigna-, els jugadors Diari i Raúl i els trinqueters de Piles i Bellreguard, Ramón Ramos i Emi Peris.

Per a Assumpta Domínguez, “la comarca de la Safor ha sigut bressol de grans pilotaris, i durant els 40 anys d’existència La Mancomunitat sempre ha estat al costat del nostre esport. Aquesta és la nostra aposta decidida també per confirmar la participació i la incorporació de les dones en el món de la pilota”.

Santi Navarro s’ha mostrat “agraït a la Mancomunitat pel recolzament de la pilota i especialment de la pilota d’elit femenina, de gran importància per a eixa igualtat que busquem en l’esport i en la societat. Es tracta d’un torneig que comptarà amb les millors jugadores professionals i que a més també inclou la modalitat masculina, amb jugadors que formen part del programa de tecnificació de la Federació”.

Aquest diumenge, dia 12, es jugaran les primeres semifinals al trinquet de Piles. A les 11:30 hores, Victoria i Júlia s’enfrontaran contra Irene, Natalia i Isabel. A continuació, al voltant de les 12:15, Diari i Alejandro jugaran contra Raúl i Verdú.

El dijous dia 16 la competició es traslladarà a Bellreguard per a la celebració de les segones semifinals. A les 17:00 hores, Aida i Myriam jugaran contra Erika, Amparo i Anabel. A les 17:45 està programat el duel entre Miquel i Jordi contra Joan G. i Ferrando.

Les finals es celebraran el dijous 23, també al trinquet de Bellreguard, a partir de les 17:00 -final femenina- i 18:00 -final masculina-.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar