• El 4 de juny, des de les 20 hores, a la Casa de la Cultura

La Casa de Cultura de Bellreguard acull, el dissabte 4 de juny, un espectacle escènic trencador: ‘Manifest Antiromàntic’, que ve d’estrenar-se amb èxit al Teatre Principal de València. Una aposta de l’Institut Valencià de Cultura amb una clara vinculació a Bellreguard, doncs el bellreguardí Joan Palomares és, juntament amb Pau Berga, director del muntatge.

‘Manifest Antiromàntic’ és una electro-òpera d’agitació sobre la possibilitat d’estimar-nos en l’època del consum de cossos. L’equip de la creació de Come On (Premi Carles Santos 2019) s’uneix de nou per donar-li vida a ‘Manifest Antiromàntic’, un remix de música, escèniques i audiovisuals que entona el narcisisme tecnològic al ritme de l’electrònica valenciana de Prozak Soup.

L’argument, basat en una cita de Tinder real, és narrat musicalment per un cor autòmat amb efecte autotune, mentre es van succeint cançons d’electrònica amb un paisatge acústic postmodern on entren en crisi el sexe, l’amor i fins i tot el gènere dels protagonistes.

Al Teatre Principal de València, aquest ‘Manifest Antiromàntic’ va omplir el pati de butaques de gom a gom en les dues funcions realitzades. Ara, la seua representació a Bellreguard és la primera eixida de l’espectacle per les comarques. L’Ajuntament de Bellreguard reforça també així la seua aposta per les arts escèniques, al mateix temps que dona suport a la creació local.

La representació del ‘Manifest Antiromàntic’ tindrà lloc des de les 20 hores del 4 de juny, a la Casa de la Cultura. Les entrades es poden adquirir ja a la botiga del web de l’Ajuntament de Bellreguard: https://web.bellreguard.net/producte/4-de-juny-%c2%b7-manifest-antiromantic/

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar