• La programació, independent i crítica, s’estendrà entre els mesos de març i desembre amb una desena de propostes de teatre, dansa i circ

Torna ‘…a l’Era’. La programació d’arts escèniques de Bellreguard venç les dificultats i, malgrat la pandèmia, arriba amb la seua segona edició amb una ampla i variada oferta que s’allargarà durant tot l’any 2021.

“Des de la convicció que la cultura és també una eina revolucionària, amb gran capacitat per a transformar la nostra societat, tornem a presentar una programació alternativa i pròxima, independent i crítica, que puga contribuir a fer un món més just, més lliure, més tolerant”, ha resumit el regidor de Cultura Democràtica, Juanjo Giner.

Entre el 6 de març i el 18 de desembre, passaran per Bellreguard (sempre a les 20h en la Casa de Cultura, al preu de 5 euros) companyies teatrals com Caterva Teatre, Leamok, Teatre de lo Inestable, A tiro hecho o Juja; espectacles de circ d’Arritmados, La Finestra Nou Circ o Dels Altres; i la dansa de Fil d’Arena o Julia Irango. “Confiem en que tota la programació es puga dur endavant sense complicacions, perquè això voldrà dir que ha millorat la situació epidemiològica, però en tot cas els espectacles es duran a terme amb totes les precaucions i mesures anti-Covid necessàries per tal de garantir tota la seguretat dels assistents”, ha remarcat el regidor.

“Des del departament de Cultura Democràtica hem mantes la convicció d’ajornar i no cancel·lar programació degut a la pandèmia, i és per això que la programació inclou tres espectacles que inicialment estaven programats per a l’any passat i no es van poder representar”, explica Giner.

La programació inclou per tant 10 espectacles intensos i diversos que parlen de les difernts manees de vore la vida, des de la identitat del poble valencià a partir de la pilota valenciana, o aniversaris infinits que deixen a la llum esguits d’intolerància, o Lazarillos a ritmes modenrs d’hip-hop, o l’opressió de gènere, violència masclista, o la revolució en forma d’ocupes i d’ingovernabilitats, o el desig d’estar junts per a seguir avançant en grup, com a col·lectiu, o la soledat en forma cínica i còmica de la memòria o les acrobàcies d’una varieté de circ, o les trobades entre generacions per a mantindre el seny o la memòria dels objectes que venen a la llum…

La programación d’arts escèniques de ‘…a l’Era’ compta amb el cofinançament de l’Institut Valencià de Cultura (IVC) i de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVLl). Cal recordar, a més, que aquest cofinançament és degut a que Bellreguard ha passat també a integrar-se en el Circuit Cultural Valencià impulsat per l’IVC.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar