• El dissabte 6 de novembre, a partir de les 20 hores a la Casa de Cultura

La Fallera Calavera puja als escenaris i Bellreguard acollirà l’estrena pel que fa a les comarques de València. Serà el proper 6 de novembre, a partir de les 20 hores, a la Casa de Cultura, només un dia després de l’estrena absoluta que tindrà lloc a Onda (Castelló).

Després d’haver venut més de 60.000 unitats com a joc bàsic i haver ampliat el seu univers amb dos expansions i una novel·la homònima, la Fallera Calavera, la zombi valenciana més cèlebre, tocarà un altre àmbit de la cultura. Es tracta d’una obra de teatre amb moments musicals que respecta l’esperit i to original del joc, amb estètica gòtica, humor molt valencià i constants referències a les festes i el folklore autòcton.

L’obra oferirà funcions en diversos municipis al llarg dels pròxims mesos. La companyia Floc Teatre és l’encarregada de la representació, un projecte escrit i dirigit pel dramaturg Eduard Costa amb la col·laboració d’Enric Aguilar, autor del joc de cartes, que també està previst que hi acudisca a la presentació de l’obra a Bellreguard. En el repartiment es comptarà amb Pau Blanco, Míryam Garcés, Mila Fernández, Jano de Miguel i Amadeo Llach.

Les entrades, al preu de 5 euros, per a assistir a la representació de ‘La Fallera Calavera’ a Bellreguard es poden adquirir ja en la botiga del web de l’Ajuntament de Bellreguard, a la qual es pot accedir fent click ACÍ.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar