• Sandra Gadea: “L’objectiu és aconseguir una igualtat efectiva entre homes i dones” a l’hora d’accedir a un lloc de treball municipal o de rebre un sou

El ple ordinari de juliol va aprovar el primer Pla d’Igualtat d’Oportunitats (PIO) de l’Ajuntament de Bellreguard, que dóna així un pas més per a fer efectiva una igualtat real entre homes i dones. El pla va estar aprovat amb el recolzament unànime de tots els grups polítics.

“La posada en marxa del primer PIO era un dels objectius de la Regidoria d’Igualtat”, segons ha explicat la seua titular, Sandra Gadea. L’objectiu, ha afegit, és “aconseguir una igualtat efectiva entre homes i dones, de manera que tinguen les mateixes oportunitats a l’hora d’accedir a un lloc de treball, rebre el mateix sou i que no hi haja cap discriminació per raó de sexe”.

Per a vetlar pel compliment del PIO a nivell intern de l’Ajuntament, s’ha constituït una comissió de seguiment del pla, integrada per treballadors i treballadores municipals.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar