• La proposta de que l’Ajuntament finance les activitats per als infants de famílies necessitades va ser la segona més votada en els Pressupostos Participatius Socials

L’Ajuntament de Bellreguard ha posat en marxa el procés per a assumir el cost de les activitats extraescolars de xiquets i xiquetes de famílies vulnerables o amb necessitat, una de les iniciatives que van sorgir de les votacions ciutadanes dels Pressupostos Participatius Socials de l’any 2020. Des del passat 1 de setembre i fins a l’1 d’octubre està obert el termini per a que aquells interessats sol·liciten que l’Ajuntament es faça càrrec del cost de les activitats.

Les bases per a accedir a les ajudes es poden consultar al tauler del web municipal. Les famílies poden sol·licitar que l’Ajuntament es faça càrrec del cost de les activitats que facen associacions o empreses del poble. Les sol·licituds rebudes seran valorades per la treballadora social.

El projecte d’activitats extraescolars per a xiquets i xiquetes va ser la segona proposta més votada dels Pressupostos Participatius Socials 2020 de Bellreguard. El seu cost estimat és de 7.000 euros i preveu esdevindre un programa de reforç escolar i d’activitats lúdiques per a xiquets i xiquetes.

La iniciativa, a més, persegueix “rescabalar en part als xiquets i xiquetes del cost emocional que va suposar el confinament de la Covid-19, oferint-los activitats d’oci, esportives i culturals que prestaran diferents entitats del municipi”, segons el regidor de Participació Ciutadana, Juanjo Giner.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar