• Un concert de Trobadorets i la constitució del Consell de Xiquetes i Xiquets integren la programació de la jornada aquest dissabte, posant l’accent en la participació

Bellreguard celebrarà el Dia Internacional pels Drets de la Infància aquest dissabte 21 de novembre amb una jornada dedicada a la xicalla. Primer amb un concert infantil i, després amb la constitució del Consell de Xiquetes i Xiquets.

A partir de les 18 hores i a la Casa de Cultura, Trobadorets, un grup de música infantil de les comarques de Castelló, presentarà el seu espectacle A xalar, un homenatge al cantautor Paco Muñoz que tant ha fet gaudir als més menuts, i també als més grans.

Es tracta d’un espectacle adreçat especialment a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 11 anys, que consta de cançons pròpies junt a d’altres tradicionals del repertori popular valencià. Una barreja d’estils (folk, rock, rhythm and blues,…) que converteix aquests concerts en una autèntica festa. L’actuació, a més, és interactiva i molt participativa, amb cants, balls, endevinalles i molta imaginació.

Després, i també a la Casa de Cultura (19.30h), tindrà lloc la constitució del Consell de Xiquetes i Xiquets. És ja la cinquena edició d’aquest òrgan de participació de la infància en la vida municipal, que es va posar en marxa l’any 2016.

Un any més, tot i que aquesta vegada amb les limitacions i precaucions a les quals obliga la crisi sanitària, a Bellreguard se celebra aquest dia des d’una vessant participativa. Es tracta, segons explica el regidor de Participació Ciutadana, Juanjo Giner, “d’involucrar a les xiquetes i xiquets en la presa de decisions per a la millora del nostre poble” amb la finalitat d’aconseguir “una societat més justa i menys excloent”, que tinga en compte als més menuts i menudes, les seues opinions i els seus anhels de futur.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar