50 empreses i comerços locals, així com les activitats culturals, esdeveniments, ofertes, festes i gastronomia apareixen a l’espai de trobada i difusió valencianoparlant.

Bellreguard s’ha convertit en col·laborador del Troballengua, un espai d’Internet on trobar professionals i servicis amb els quals expressar-se naturalment en valencià. 50 empreses i comerços de Bellreguard apareixen en el buscador del web «la qual cosa oferix una panoràmica completa més enllà de l’àmbit local dels productes i servicis que poden trobar en el nostre poble» valora Joan Marco, regidor de Promoció Econòmica. Els participants es poden identificar per una enganxina a la porta amb el rètol «T’entenem en valencià» com la que Marco i l’alcalde, Àlex Ruiz, van situar ahir en les dependències municipals perquè el web té el propòsit de ser un lloc de trobada i de difusió d’informació sobre activitats culturals, esdeveniments, ofertes, festes, cuina i tot allò referent a la llengua pròpia i la cultura. «Afortunadament, a Bellreguard no tenim problemes amb la llengua, però amb esta iniciativa reforcem l’estima i l’ús quotidià» reconeix Ruiz.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar