El dissabte 18 de novembre es va celebrar el Dia dels Drets de la Infància a Bellreguard. Amb activitats diverses i la constitució del 8é Consell de Xiquetes i Xiquets amb l’alumnat del 5é i 6é de primària amb dues vicepresidències: Oriol Escrivà de 6é i Vicent Pellicer de 5é. En Consell és un òrgan de participació dels infants creat amb la finalitat d’establir un canal de comunicació directa entre els xiquets i xiquetes i les autoritats municipals.

Durant les diferents sessions de treball realitzades al llarg d’aquests anys s’han tractat aspectes importants com el respecte al medi ambient i el desenvolupament sostenible; l’assetjament escolar o “bullying”, entre altres, a més de consensuar un llistat de propostes de millora per al poble, recollides i debatudes durant mesos.

Participació, unió, aprenentatges i col·laboració entre xiquets, xiquetes i joves en una data molt assenyalada per a recordar la importància de la protecció dels infants.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar