• La Regidoria de Participació Ciutadana dóna continuïtat a la campanya de connexió veïnal ‘online’ i suport mutu amb aquesta nova iniciativa que premiarà l’audiovisual més votat pel públic

L’Ajuntament de Bellreguard posa en marxa una nova iniciativa per a connectar el veïnat confinat a casa i enfortir i incentivar el suport mutu entre els bellreguardins i bellreguardines en aquests temps complicats. La nova campanya ideada per la Regidoria de Participació Ciutadana es diu A casa som llavor i convida als veïns i veïnes a gravar i remetre un vídeo en el qual expliquen de forma creativa què faran quan acabe el confinament.

La peça audiovisual haurà de tindre una durada màxima de 50 segons i estar enregistrada en format horitzontal. Per fer-la arribar es pot remetre per WhatsApp al número 609.153.581 o amb un comentari en el post sobre la iniciativa publicat a la pàgina de Facebook de Participa Bellreguard. Per votació popular es triarà el vídeo més creatiu i el seu autor o autora tindrà com a premi una escultura obra de Jesús Martín, ‘Chule’. Una rosa de ferro que l’artista ha aportat solidàriament en agraïment al poble.

Amb aquesta nova iniciativa, es pretén també reforçar l’esperit positiu davant el confinament:. “És una campanya que es fa en el present però pensant ja en el futur, en que tot passarà i anirà bé”.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar