• Els mapes s’han instal·lat ja als ‘mupis’ i facilitaran als visitants la localització dels llocs més representatius del poble, així com de les instal·lacions públiques o zones d’aparcament

L’Ajuntament de Bellreguard ha millorat la senyalització del poble i els seus llocs d’interés amb l’elaboració de dos nous plànols tant del casc urbà com del nucli de la platja. Amb aquesta iniciativa de la Regidoria de Turisme i Platja que dirigeix l’alcalde, Àlex Ruiz, es pretén no sols facilitar la localització dels diferents indrets per part dels visitants, sinó també posar en valor immobles i espais d’interés des del punt de vista històric, cultural i patrimonial.

Els nous plànols han estat instal·lats ja als ‘mupis’, de manera que puguen ser consultats pels veïns i pels visitants, facilitant-los la localització dels diferents llocs. Amb eixe mateix objectiu, els mapes ressalten amb diferents colors les zones peatonals; places, parcs i jardins; edificis públics; instal·lacions esportives; i zones d’aparcament.

El disseny dels plànols ha estat obra de l’empresa local Estudi Annex, i la seua elaboració ha comptat amb una subvenció de l’area de Turisme de la Diputació de València.

Els plànols també estan disponibles per a la seua descàrrega en la pàgina web de l’Ajuntament de Bellreguard, accedint des d’ AQUEST ENLLAÇ.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar