El servici, gratuït, s’oferix els dimarts de 9:30 a 14:30 hores al carrer de la Ciutat de Laval, 14 de Gandia amb cita prèvia en el 963103189. També es pot fer ús gratuïtament de la mediació familiar i veïnal en virtut del mateix conveni.

Bellreguard disposa d’un servici gratuït d’intermediació hipotecària gràcies al conveni entre la Diputació de València i el Col·legi d’Advocats de València. El servici, gratuït, s’oferix els dimarts de 9:30 a 14:30 hores al carrer de la Ciutat de Laval, 14 de Gandia amb cita prèvia en el 963103189. El servici planteja solucions de la mà d’un mediador per tal de negociar amb el banc el refinançament de la hipoteca, la revisió de la clàusula sòl, la dació en pagament, un lloguer social o el desnonament.

Igualment, els veïns i veïnes de Bellreguard poden fer ús gratuït també del servici de mediació familiar i veïnal que ajuda a resoldre casos de separacions, divorcis, ruptures sentimentals, règims de visites, problemes amb el compliment de les pensions d’aliments, discrepàncies en l’atenció i l’educació dels fills, modificació de mesures establertes en sentència o liquidació de guanys, estiguen judicialitzats o no. També és útil alhora dels problemes de convivència entre pares i fills, entre germans, per l’atenció a les persones majors o per les dificultats dels iaio per a veure els néts.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar