Atendrà als interessats els dimecres de les setmanes parell de 13 a 15 hores. i els dijous de les setmanes imparell de 17 a 19 hores en la primera planta. El pla RENHATA de la Conselleria d’Habitatge i la d’Economia comprén la reforma de cuines i banys, substitució de calderes o finestres entre d’altres.

L’Ajuntament de Bellreguard ha posat una tècnica a disposició dels veïns que vulguen accedir a les ajudes del Pla de Reforma Interior d’Habitatges (RENHATA) de la de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori i la d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Com assenyala el regidor de Promoció Econòmica, Joan Marco, «volem que els tràmits no siguen un obstacle per a accedir a les ajudes i que pugeun presentar-se tots els potencials beneficiaris de Bellreguard».

Per això, una tècnica col·laboradora atendrà als interessats els dimecres de les setmanes parell de 13 hores a 15 hores i els dijous de les setmanes imparell de 17 hores a 19 hores en la primera planta on oferirà assessorament gratuït als interessats i tramitarà els ajudes. El pla RENHATA comprén ajudes per a la reforma de cuines i banys i per a adaptar els habitatges a persones amb diversitat funcional; ajudes per a substituir calderes de calefacció per calderes estanques de condensació; i ajudes per a renovar finestres en habitatges habituals.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar