• L’Ajuntament i vivendes particulars pengen pancartes i cartells commemoratius del Dia Internacional de les Dones
  • L’habitual concentració es va substituir per un manifest difós per megafonia

L’Ajuntament de Bellreguard ha volgut mantindre el més viva possible la flama de la reivindicació feminista en aquest any en el qual les circumstàncies desaconsellaven dur a terme les habituals concentracions de persones pel 8-M, Dia Internacional de les Dones. Per això, la Regidoria d’Igualtat, amb la col·laboració de l’Associació de Dones de Bellreguard, havia preparat enguany una commemoració diferent, fugint del contacte social.

Així, per una banda, la reivindicació s’ha traslladat a les façanes Tant el mateix ajuntament i altres edificis municipals, com vivendes particulars, penjaren dels seus balcons pancartes i cartells de commemoració del 8M.

Per altra banda, per megafonia es va difondre, fins a tres vegades al llarg de la jornada, el manifest del 8M, enregistrat prèviament per la regidora d’Igualtat, Sandra Gadea, i la presidenta de l’Associació de Dones, Geno López. “Les dones no volem ser més, volem ser iguals i entre tots i totes ho aconseguirem”, acabava diguent el text.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Fem servir cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la vostra visita per mitjà de l'anàlisi dels vostres hàbits de navegació. Si continua usant la nostra web considerarem que n'accepta l'ús. Pots consultar en Més informació

Tancar