Bellreguard es suma al projecte cultural en xarxa BarnaSants, que enguany compleix 25 anys i tindrà una primera cita al poble el 22 de febrer, amb un concert especial del cantautor i guitarrista Quico Pi de la Serra, a la Casa de Cultura. Bellreguard es converteix així en seu valenciana d’aquest projecte cultural de transformació social, i acollirà un total de tres concerts al llarg d’aquest any. Concerts que “aniran sempre relacionats amb qüestions de País, comarca i poble per fer-nos reflexionar, participar i ser protagonistes de les reivindicacions del nostre poble”, segons destaca el responsable de l’àrea municipal de Cultura Democràtica, Juanjo Giner.

Barnasants, que es desenvolupa enguany entre el 24 de gener i el 18 d’abril, és un “projecte d’activisme cultural amb el qual compartim la necessitat d’activar el gran potencial revolucionari que té la cultura com a ferramenta de transformació social”, i Bellreguard pren la iniciativa d’incorporar-se a ell “des de la singularitat del País Valencià i l’arrelament al poble i la comarca per teixir complicitats en la vertebració dels territoris que compartim la mateixa llengua i cultura”, afegeix el regidor. Prèviament a la cita del 22 de febrer a Bellreguard, el concert de Quico Pi de la Serra passarà per les Cotxeres de Sants, a Barcelona, i pel Teatre Principal de Palma de Mallorca.

Es tracta, en paraules de l’alcalde de Bellreguard, Àlex Ruiz, de “treballar perquè Bellreguard torne a ser un poble engrescat i engrescador que fou capaç de mobilitzar i d’atraure fins a 12.000 persones al nostre poble organitzant els ja històrics Aplecs de finals dels anys 70; perquè, i parafrasejant com bé canta Pi de la Serra, volem continuar veient el sol”.

“Volem retornar la il·lusió a Bellreguard i que torne a ser en l’agenda cultural un referent, i amb el BarnaSants se’ns presenta una magnífica oportunitat”, assenyala Ruiz, qui manifesta també l’agraïment municipal a Pere Camps, director del projecte, “per fer-nos partíceps al País Valencià”.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar