Des de hui i cada divendres de 10 a 14 hores i de 16 a 18 hores, veïnes i veïns podran dipositar els residus no orgànics. A més de comoditat, suposa un estalvi directe en la taxa per transport i tractament dels ciutadans que l’usen, així com en els costos per la recollida.

L’Ecoparc mòbil del COR ha arribat este matí a Bellreguard. Des de hui i cada divendres de 10 a 14 hores i de 16 a 18 hores, veïnes i veïns podran dipositar els residus no orgànics. La regidora de Medi Ambient i vocal del Consorci per a la Gestió de Residus, Alícia Boigues, ha destacat que «reciclar és més fàcil i beneficiós que mai tant per al medi com per a la butxaca» per la comoditat que suposa per als ciutadans no haver-se de desplaçar que, a més, poden suposar un estalvi de diners en el proper pagament de la taxa del COR. I és que, cada persona que aporte algun residu i mostre el DNI, entrarà en una base de dades on acumularà punts que disminuiran la quantitat del rebut del COR per transport i tractament. A més a més, repercutirà també el cost dels servici de recollida ja què el pes dels residus orgànics marca part del preu.

Instal·lat al Clot de l’Era, davant l’ajuntament, l’Ecoparc Mòbil arreplega oli de cuina, bolígrafs i retoladors, material informàtic i de telefonia mòbil, productes fitosanitaris, paelles i olles, vaixella, cuberts, cartutxos de tinta, bateries, fusta, equips electrònics, oli de motor, neveres, residus de jardineria, tubs fluorescents, ceràmica, calçat, roba, runes d’obra menor, pel·lícules fotogràfiques i negatius, electrodomèstics, joguets, bombetes, ulleres, cables i carregadors, càpsules de cafè, pintures, plàstics, paper i cartró, vidre, envasos, piles i taps de plàstic i xapes de botella.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar