• L’Àrea de Cultura Democràtica convida als bellreguardins i bellreguardines a remetre des de les seues cases imatges i vídeos amb aquesta iniciativa titolada ‘Fem-nos companyia’

L’Ajuntament de Bellreguard convida als veïns i veïnes a participar d’una experiència col·lectiva que ajude a fer més suportables aquests moments complicats que travessem com a conseqüència de l’epidèmia de coronavirus (Covid-19).

Es tracta de la campanya ‘Fem-nos companyia’, una iniciativa que promou la connexió veïnal online durant tot aquest temps que, com a conseqüència de les mesures adoptades amb el decret d’alarma aprovat dissabte pel Consell de Ministres, la ciutadania han de romandre tancats a casa.

“Compartir l’experiència pot ser una manera de superar-la col.lectivament, i d’enriquir-nos amb les aportacions dels nostres veïns i veïnes”, segons explica el regidor de l’Àrea de Cultura Democràtica, Juanjo Giner, que ha explicat la mecànica i la motivació de la campanya, que es posa en marxa en les xarxes socials.

L’objectiu és que els bellreguardins i bellreguardines facen arribar imatges i vídeos des de le seues cases. Que conten com passen estos moments, que suggerisquen com emprar el temps, que llancen missatges d’ànim per superar-los…

Poden fer-ho per diverses vies:

Entrant en el canal de Facebook Participa Bellreguard, on hi ha un post específic de la campanya on, a més, s’arreplegaran també comentaris.

Des del facebook personal de cada veí o veïna, etiquetant a ‘Participa Bellreguard’ en la publicació de la foto o vídeo.

Enviant les imatges i vídeos per Whastsapp al canal municipal obert en aquesta aplicació de missatgeria, en el número 609.153.581.

“Una vegada superem aquesta situació, tindrem un record d’aquesta experiència col·lectiva en moments tan complicats. Servirà d’homenatge a l’esforç de tota la ciutadania”, explica Giner. És per això que, arribat eixe moment, es muntarà una exposició amb les imatges enviades pels veïns. A més, en la mostra hi haurà també una pantalla on es projectaran els videos remesos.

En navegar en el lloc web, tu estàs acceptant l'ús de les cookies. més informació

Usamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su visita por medio del análisis de sus hábitos de navegación. Si continua usando nuestra web consideraremos que acepta su uso. Puedes consultar en Más información

Cerrar